MFC-J6510DW

Miten Brotherilla otetaan kopioita.

Seuraavassa neuvotaan kuinka otat yhden kopion tai useita kopioita samasta alkuperäisestä:

Paperikoon ja tyypin valinta:

Parhaan tulostuslaadun aikaansaamiseksi aseta Brotheriin käytettävän tulostuspaperin tyyppi.

Paperikoon oletusarvo on A4. Jos lisäät Brotheriin paperia joka poikkeaa kooltaan edellisistä, sinun täytyy myös muuttaa paperikokoasetusta vastaavasti.

Ohjeet Brotherin paperikokoasetuksen muuttamisesta näet sivulta "Miten muutan Brotherin paperikokoa ja -tyyppiä?".

Paperit asetetaan kasettiin pystyasennossa. Älä aseta papereita kasettiin vaakasuoraan vaikka ne mahtuisivat kasettiin näinkin päin.

Kaikenkokoiset paperit asetetaan kasettiin pystyasennossa, siis pitempi reuna kasetin pitemmän seinän suuntaisesti ja lyhyemmät reunat kasetin lyhyemmän reunan suuntaisesti.

Muuta paperikasetin asetuksia (mallit joissa on kaksi paperikasettia):

Oletusarvona Brother syöttää kopioitaessa automaattisesti paperin kasetista 1. Voit muuttaa kopioitaessa käytettävän kasetin oletusarvoa TAI voit muuttaa asetusta vain seuraavan kopion ajaksi.

Muuta kopioinnin oletuspaperikasettia:
*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso kohdasta "Kosketusnäyttömalleille".
  1. Paina Tray Setting.

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Kasetti:Kopio (Tray Use: Copy).

3. Valitse nuoli vasempaan ja oikeaan-näppäimillä Kasetti#1 tai Kasetti#2 tai Autom.valinta (Tray#1, Tray#2 tai Auto Select).

4. Paina OK.

5. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Valmis (Complete).

6. Paina OK.
<Kosketusnäyttömalleille>
  1. Paina Tray Setting.

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Kasetti:Kopio (Tray Use: Copy).

3. Paina Kasetti:Kopio.

4. Valitse Kasetti#1 tai Kasetti#2 tai Autom.valinta (Tray#1, Tray#2 tai Auto Select).

5. Paina Stop/Exit.

Muuta kopioinnin oletuspaperikasettia vain seuraavan kopion ajaksi:
*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso kohdasta "Kosketusnäyttömalleille".
  1. Paina COPY.

2. Tee jompikumpi:

• Jos käytät automaattista dokumentinsyöttölaitetta, aseta dokumentti kuvapuoli ylöspäin ja yläreuna ensin syöttölaitteeseen.

• Jos käytät valotustasoa, aseta dokumentti kuvapuoli alaspäin valotustason vasempaan ylänurkkaan. Huomioi dokumentin ohjausmerkit tason vasemmassa ja yläreunassa.

3. Anna kopiomäärä.

4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Kasetin val. (Tray Select).

5. Valitse nuoli vasempaan ja oikeaan-näppäimillä Kasetti#1 tai Kasetti#2 tai Autom.valinta (Tray#1, Tray#2 tai Auto Select).

6. Paina OK.

7. Tee jompikumpi:

• Paina Black Start tai Mono Start jos haluat mustavalkoisen kopion.

• Paina Color Start tai Colour Start jos haluat värillisen kopion.
<Kosketusnäyttömalleille>
  1. Paina COPY.

2. Tee jompikumpi:

• Jos käytät automaattista dokumentinsyöttölaitetta, aseta dokumentti kuvapuoli ylöspäin ja yläreuna ensin syöttölaitteeseen.

• Jos käytät valotustasoa, aseta dokumentti kuvapuoli alaspäin valotustason vasempaan ylänurkkaan. Huomioi dokumentin ohjausmerkit tason vasemmassa ja yläreunassa.

3. Anna kopiomäärä.

4. Valitse nuoli vasempaan ja oikeaan-näppäimillä Kasetin val. (Tray Select).

5. Valitse Kasetti#1 tai Kasetti#2 tai Autom.valinta (Tray#1, Tray#2 tai Auto Select).

6. Tee jompikumpi:

• Paina Black Start tai Mono Start jos haluat mustavalkoisen kopion.

• Paina Color Start tai Colour Start jos haluat värillisen kopion.

Yhden kopion ottaminen:

1. Paina Copy.

2. Tee jompikumpi:

• Jos käytät automaattista dokumentinsyöttölaitetta:

1. Käännä dokumenttituki (1) ja ulostulotason tuki (2) auki-asentoon.

ADF01

2. Aseta dokumentit kuvapuoli ylöspäin ja yläreuna ensin syöttölaitteeseen.

Kun asetat dokumentit syöttölaitteeseen näyttöön tulee hetkeksi Ark.syö.l.valm. (ADF Ready) ja sen jälkeen faxlähetysvalinnat.

1. Säädä paperinohjaimet (1) leveyden mukaan.

ADF02

2. Jatka vaiheesta 3.

• Jos käytät valotustasoa:

1. Avaa dokumenttikansi.

2. Aseta dokumentti kuvapuoli alaspäin valotustason vasempaan ylänurkkaan.

Huomioi dokumentin ohjausmerkit tason vasemmassa ja yläreunassa.

Flat_Scanner_Glass01

3. Sulje dokumenttikansi.

Flat_Scanner_Glass02

Jos skannaat kirjaa tai paksua dokumenttia, älä paina kantta kiinni kovaa.

4. Jatka vaiheesta 3.

3. Tee jompikumpi:

• Paina Black Start tai Mono Start jos haluat mustavalkoisen kopion.

• Paina Color Start tai Colour Start jos haluat värillisen kopion.

Useiden kopioiden ottaminen:

Voit ottaa Brotherilla jopa 99 kopiota yhdellä kertaa.
  1. Paina Copy.

2. Tee jompikumpi:

• Jos käytät automaattista dokumentinsyöttölaitetta:

1. Käännä dokumenttituki (1) ja ulostulotason tuki (2) auki-asentoon.

ADF01

2. Aseta dokumentit kuvapuoli ylöspäin ja yläreuna ensin syöttölaitteeseen.

Kun asetat dokumentit syöttölaitteeseen näyttöön tulee hetkeksi Ark.syö.l.valm. (ADF Ready) ja sen jälkeen faxlähetysvalinnat.

1. Säädä paperinohjaimet (1) leveyden mukaan.

ADF02

2. Jatka vaiheesta 3.

• Jos käytät valotustasoa:

1. Avaa dokumenttikansi.

2. Aseta dokumentti kuvapuoli alaspäin valotustason vasempaan ylänurkkaan.

Huomioi dokumentin ohjausmerkit tason vasemmassa ja yläreunassa.

Flat_Scanner_Glass01

3. Sulje dokumenttikansi.

Flat_Scanner_Glass02

Jos skannaat kirjaa tai paksua dokumenttia, älä paina kantta kiinni kovaa.

4. Jatka vaiheesta 3.

3. Anna kopiomäärä.

Voit ottaa Brotherilla jopa 99 kopiota yhdellä kertaa.

4. Tee jompikumpi:

• Paina Black Start tai Mono Start jos haluat mustavalkoisen kopion.

• Paina Color Start tai Colour Start jos haluat värillisen kopion.

Kopioinnin pysäyttäminen:

Kopioinnin voi pysäyttää painamalla Stop/Exit.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW