DCP-385C

Miten Brotherilla otetaan kopioita?

Seuraavassa neuvotaan kuinka otat yhden kopion tai useita kopioita samasta alkuperäisestä:

Paperikoon ja tyypin valinta:

Parhaan tulostuslaadun aikaansaamiseksi aseta Brotheriin käytettävän tulostuspaperin tyyppi.

Jos lisäät Brotheriin paperia joka poikkeaa kooltaan edellisistä, sinun täytyy myös muuttaa paperikokoasetusta vastaavasti.

Ohjeet Brotherin paperikokoasetuksien muuttamisesta näet sivulta "Miten muutan Brotherin paperikokoa ja -tyyppiä?".

Paperit asetetaan kasettiin pystyasennossa. Älä aseta papereita kasettiin vaakasuoraan vaikka ne mahtuisivat kasettiin näinkin päin.

Kaikenkokoiset paperit asetetaan kasettiin pystyasennossa, siis pitempi reuna kasetin pitemmän seinän suuntaisesti ja lyhyemmät reunat kasetin lyhyemmän reunan suuntaisesti.

Yhden kopion ottaminen:

1. - MFC-käyttäjät : Paina Copy.

- DCP-käyttäjät : Jatka vaiheesta 2.

2. Aseta dokumentti kuvapuoli alaspäin valotustason vasempaan ylänurkkaan. Käytä asettelussa apuna valotustason vasemmalla ja yläreunalla olevia merkkiviivoja.

Jos Brotherissa on automaattinen dokumentin syöttölaite (ADS), voit asettaa dokumentin myös syöttölaitteeseen.

3. Tee jompikumpi:
    • Paina Black Start tai Mono Start jos haluat mustavalkoisen kopion.
    • Paina Color Start tai Colour Start jos haluat värillisen kopion.

Useiden kopioiden ottaminen:

Voit ottaa Brotherilla jopa 99 kopiota yhdellä kertaa.
  1. - MFC-käyttäjät : Paina Copy.

- DCP-käyttäjät : Jatka vaiheesta 2.

2. Aseta dokumentti kuvapuoli alaspäin valotustason vasempaan ylänurkkaan. Käytä asettelussa apuna valotustason vasemmalla ja yläreunalla olevia merkkiviivoja.

Jos Brotherissa on automaattinen dokumentin syöttölaite (ADS), voit asettaa dokumentin myös syöttölaitteeseen.

3. - MFC-käyttäjät :
    Anna kopiomäärä numeronäppäimistöltä (suurin määrä 99).

- DCP-käyttäjät :
    Anna kopiomäärä painamalla + tai - näppäimiä kunnes näytössä on haluttu kopiomäärä (suurin määrä 99).

4. Tee jompikumpi:
    • Paina Black Start tai Mono Start jos haluat mustavalkoisen kopion.
    • Paina Color Start tai Colour Start jos haluat värillisen kopion.

Kopioinnin pysäyttäminen:

Kopioinnin voi pysäyttää painamalla Stop/Exit.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-385C, DCP-585CW, MFC-490CW, MFC-5890CN, MFC-5895CW