DCP-165C

Miten Brotherilla otetaan kopioita?

Seuraavassa neuvotaan kuinka otat yhden kopion tai useita kopioita samasta alkuperäisestä:

Paperityypin valinta:

Parhaan tulostuslaadun aikaansaamiseksi aseta Brotheriin käytettävän tulostuspaperin tyyppi.
  1. Paina Menu.
  2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Kopio.
  3. Paina OK.
  4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Paperityyppi.
  5. Paina OK.
  6. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä haluttu paperityyppi.
    - Valinnat ovat Tavallinen paperi, mustesuihkupaperi, Brother BP71, Muu kiiltävä ja Kalvo (Plain Paper, Inkjet Paper, Brother BP71, Other Glossy ja Transparency).
  7. Paina OK.
  8. Paina Stop/Exit kun haluat lopettaa.

Paperikoon valinta:

Kopioitaessa voit käyttää paperikokoja Letter, Legal, A4, A5 ja 10 x 15 cm.
Kun lisäät paperikasettiin erikokoista paperia, täytyy samalla muuttaa laitteen paperikokoasetusta.

Paperit asetetaan kasettiin pystyasennossa. Älä aseta papereita kasettiin vaakasuoraan vaikka ne mahtuisivat kasettiin näinkin päin.

Kaikenkokoiset paperit asetetaan kasettiin pystyasennossa, siis pitempi reuna kasetin pitemmän seinän suuntaisesti ja lyhyemmät reunat kasetin lyhyemmän reunan suuntaisesti.

1. Paina Menu.
  2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Kopio.
  3. Paina OK.
  4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Paperikoko.
  5. Paina OK.
  6. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä haluttu paperikoko.
  7. Paina OK.
  8. Paina Stop/Exit kun haluat lopettaa.

Yhden kopion ottaminen:

1. Aseta dokumentti kuvapuoli alaspäin valotustason vasempaan ylänurkkaan. Käytä asettelussa apuna valotustason vasemmalla ja yläreunalla olevia merkkiviivoja.

Jos Brotherissa on automaattinen dokumentin syöttölaite (ADS), voit asettaa dokumentin myös syöttölaitteeseen kuvapuoli ylöspäin.

2. Tee jompikumpi:
    • Paina Black Start tai Mono Start jos haluat mustavalkoisen kopion.
    • Paina Color Start tai Colour Start jos haluat värillisen kopion.

Useiden kopioiden ottaminen:

Voit ottaa Brotherilla jopa 99 kopiota yhdellä kertaa.
  1. Aseta dokumentti kuvapuoli alaspäin valotustason vasempaan ylänurkkaan. Käytä asettelussa apuna valotustason vasemmalla ja yläreunalla olevia merkkiviivoja.

Jos Brotherissa on automaattinen dokumentin syöttölaite (ADS), voit asettaa dokumentin myös syöttölaitteeseen kuvapuoli ylöspäin.

2. Anna kopiomäärä nuoli ylös ja alas-näppäimillä kunnes haluttu määrä näkyy näytössä (jopa 99 kopiota).
  3. Tee jompikumpi:
    • Paina Black Start tai Mono Start jos haluat mustavalkoisen kopion.
    • Paina Color Start tai Colour Start jos haluat värillisen kopion.

Kopioinnin pysäyttäminen:

Paina Stop/Exit kun haluat lopettaa.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-145C, DCP-165C, DCP-195C, DCP-375CW, DCP-J140W