MFC-6490CW

Yritin skannata A3/ Ledger-kokoista dokumenttia ScanSoft™ PaperPort™ 11SE-ohjelmalla, mutta sivukokojen luettelossa ei ole kokoa “A3/ Ledger”. Mitä tehdä?

TWAIN-skanneriohjaimen käyttäjät:

TWAIN-skanneriohjaimessa valitaan A3-koon sijaan DLetter:

1. Avaa ScanSoft™ PaperPort™ 11SE  ja katso että toiminto Scan or Get Photo on valittu.

2. Katso että skanneriohjaimeksi on valittu TWAIN-ohjain.
    Jos TWAIN-skanneriohjainta ei ole valittu, valitse TWAIN-ohjain seuraavasti:

a. Napsauta Select... .

b. Valitse “TWAIN:TW-Brother xxxx (missä xxxx on mallisi nimi)” ja napsauta OK.

3. Valitse profiili jonka asetuksia muutetaan.

4. Valitse Settings... .

5. Avaa välilehti Scan.

6. Kohdasta Size valitse DLetter.

7. Napsauta OK niin ikkuna suljetaan.

WIA-skanneriohjaimen käyttäjät:

WIA -skanneriohjaimessa valitaan A3/ Ledger-koko seuraavasti:

1. Avaa ScanSoft™ PaperPort™ 11SE  ja katso että toiminto Scan or Get Photo on valittu.

2. Valitse Select... .

3. Valitse “WIA: Brother xxxx (missä xxxx on mallisi nimi) ja sitten Advanced setup.

4. Avautuu ikkuna ScanSoft Scanner Setup Wizard.
    Napsauta Next.

5. Valitse Yes kun kysytään “test your device with Paper Port”.
    Napsauta Next.

6. Napsauta Yes kun valitsit että laite testataan PaperPortin kanssa.

7. Sulje kaikki muut skanneria käyttävät ohjelmat ja napsauta Next.

8. Valitse ruudut Basic scan test ja Report paper size available.
    Napsauta Next.

9. Napsauta Next.

10. Napsauta Scan niin testi alkaa.

11. Kun testi on valmis valitse Next.

12. Tarkista että ikkunassa jossa on lueteltu kaikki skannerin tukemat paperikoot on koko A3.
    Napsauta Next.

13. Napsauta Finish.

14. Käynnistä tietokone uudelleen.

15. Napsauta Start > All Programs > Brother > XXX-XXXX (missä XXXXXXX on mallisi nimi) > Scanner Settings >Scanner Utility.

16. Katso että kohdasta “Maximum Scanning Size” on valittu A3/Ledger.
    Napsauta OK.

17. Käynnistä tietokone uudelleen.
    Nyt PaperPortin sivukokovalikossa on koko “A3/ Ledger”.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-6690CW, MFC-6490CW, MFC-6890CDW