HL-2170W

Kuinka asennetaan Windows -tulostinohjain käyttäen USB-liitäntää ja CD-ROMia?

Ennen asennuksen alkua huomaa seuraava:

• USB-liitäntää käytettäessä

a) Älä kytke kaapelia tässä vaiheessa.

b) Käytä kaapelia jonka pituus on alle 2 metriä.

• Jos tulee ilmoitus Windows Logo testistä, napsauta "Continue Anyway".
  • Käytetty Windows ei ole 95/98/Me tai WindowsNT4.0.
  • Jos tulee ilmoitus Löydetty uusi laite ("Found New Hardware Wizard") napsauta  'Cancel'.

Aloita asennus ja kytke kaapeli paikoilleen kun saat luvan.

1. Sammuta tulostin.
  2. Varmista että USB-kaapeli ei ole kytketty tulostimeen ja käynnistä asennusohjelma. Jos kaapeli oli jo kiinnitetty, irroita kaapeli.
  3. Käynnistä tietokone. Sinulla täytyy olla järjestelmänvalvojan oikeudet.
  4. Aseta Brother CD-ROM asemaan. Ohjelman ikkuna avautuu automaattisesti. Valitse oikea malli ja kieli.

Jos ohjelma ei käynnisty automaattisesti, käytä Tiedostonhallintaa tai Resurssienhallintaa ja käynnistä ohjelma "start.exe" joka löytyy Brother CD-ROM juurihakemistosta.

5. Valitse "Install Printer Driver" valikosta.

Valitse oikea "Install Printer Driver" maan mukaan.

6. Napsauta 'USB-kaapelin käyttäjät'.

Windows Vista käyttäjät: kun tulee ilmoitus "User Account Control", valitse 'Continue'.

7. Kun tulee ikkuna "License Agreement", napsauta 'Yes' jos haluat jatkaa.
  8. Kun seuraava ikkuna aukeaa, tarkista että tulostin on päällä. Kytke USB-kaapeli paikoilleen. Napsauta 'next'.

USB-liitäntä on tulostimen takana tarran "Install software first" takana. HL-2170W takana on kaksi liitäntää. Katso että työnnät kaapelin USB-liittimeen. Älä työnnä USB-kaapelia verkkoliitäntään.

9. Napsauta 'Finish'.

Jos haluat rekisteröidä tuotteesi netissä, aseta ruksi ruutuun "On- Line Registration".
    Jos tulostinta ei aseteta oletuskirjoittimeksi, ota pois ruksi ruudusta "Set as Default Printer".

Asennus on valmis.

Tämä tieto löytyy myös Pika-asennusoppaasta sivulta 14.

Jos saat virheilmoituksen "Cannot find file bh21xx.pdd. Please locate the file." katso neuvoa seuraavista UKK:sta tämän sivun lopussa. (Ilmoituksen xx vaihtuu mallin mukaan.)

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2140, HL-2150N, HL-2170W