MFC-J4340DW(E)

Paperikoko on väärä

Virheilmoitus Paper Size Mismatch (Väärä paperikoko) näkyy, kun paperikoko ei vastaa kasetissa olevan paperin kokoa.

Paperikasetin paperiohjaimia ei ole asetettu käytetyn paperikoon mukaisesti.

Voit poistaa viestin seuraavasti.

1. Tarkista, että laitteen näytöllä valittu paperikoko vastaa paperikasetissa olevan paperin kokoa.
  2. Varmista, että paperi on asetettu pystyasentoon asettamalla paperinohjaimet paperikoon merkkien mukaan.
  3. Kun olet tarkistanut paperin koon ja paperin asennon, paina Oikea painike.

Jos tulostat tietokoneelta, varmista, että tulostinohjaimessa valittu paperikoko vastaa kasetissa olevien papereiden kokoa.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1050DW, DCP-J572DW, MFC-J4340DW(E), MFC-J491DW, MFC-J497DW