DCP-J785DW

Tarkista paperikoko

Ilmoitus Tarkista paperikoko (Wrong Paper tai Paper Size Mismatch) tarkoittaa että laitteessa käytettävän paperin koko ei vastaa laitteeseen asetettua tai tulostinohjaimesta valittua paperikokoa. Tai sitten paperikasetin paperinohjaimia ei asetettu käytettävän paperin koon mukaan.

Kuittaa näytölle tullut virheilmoitus seuraavasti:

Muuta Brotheriin asetettu paperikoko oikeaksi

Brotherin paperikokoa muutetaan seuraavasti:

1. Tarkista että paperikasetissa olevan paperin koko vastaa laitteeseen asetettua.
    Täältä näet miten Brotherin paperikokoa ja tulostusmateriaalityyppiä muutetaan.

2. Paperi asetetaan paperikasettiiin pystyasennossa ja paperikasetin paperinohjaimet pitää asettaa käytettävän paperin koon mukaan.

3. Kun paperi on asetettu paperikasettiiin oikein, seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

Muuta tulostinohjaimesta valittua paperikokoa

Brotherin tulostinohjaimesta paperikokoa muutetaan seuraavasti:

HUOM: Ikkunoiden ulkoasu voi olla erilainen eri käyttöjärjestelmissä ja Brother-malleissa.

1. Poista tulostustyö tulostusjonosta.
    Täältä näet miten pääset tulostusjonon asetuksiin.

2. Avaa mustekasettikotelon kansi ja sulje se.

Älä paina Cancel(Cancel), se vain tuo näyttöön vuorotellen aloitusnäytön ja virheilmoituksen, se ei kuittaa virheilmoitusta.

3. Tarkista dokumentin paperikokoasetukset sovellusohjelmasta.

Dokumentin paperikokoasetuksia muutetaan eri sovellusohjelmissa eri tavalla. Tavallisesti paperikokoa tai sivukokoa pääsee muuttamaan valitsemalla sovellusohjelmasta Tiedosto - Sivun asettelu - Koko (File => Page Setup => Paper Size). Lähemmin sovellusohjelman käyttöohjeesta tai ota yhteyttä ohjelman toimittajaan.

Yleisin syy paperinkoko-ongelmiin on se että sovellusohjelmasta valittu paperikoko ei ole sama mitä tulostimen paperikasettiin on asetettu. Paperikoko voi sisältyä tulostettavaan dokumenttiin eli se on voitu määritellä jossain muualla, jos tiedosto on saatu muualta. Tällöin paperikokoa on aina muutettava sovellusohjelmasta.

4. Tarkista että paperikasettiin on asetettu oikean kokoista paperia ja paperikasetin paperinohjaimet on asetettu käytettävän paperin koon mukaan.

5. Tulostuksen alkaessa on mahdollisuus muuttaa tulostusasetuksia.
    Tulostusasetuksien muuttaminen suoritetaan eri tavalla eri ohjelmissa ja käyttöjärjestelmissä. Useimmiten asetuksiin pääsee avaamalla tulostusikkunan ja valitsemalla sieltä Ominaisuudet tai Määritykset (Properties tai Preferences) jolloin asetusikkuna aukeaa.

• Tulostusmateriaali: Valitse tulostusmateriaalityyppi. Oikea tulostusmateriaalivalinta muuttaa paperille ruiskutettavan musteen määrää ja pisarakokoa. Parhaan tulostuslaadun aikaansaamiseksi valinnan tulee vastata käytettävän paperin ominaisuuksia.
    • Paperikoko: Valitse paperikoko tai kirjekuorityyppi. Voit käyttää myös vapaavalintaisia kokoja.

(Windows)

image

(Macintosh)

image

image
  6. Voit muuttaa tulostimen paperikokoasetuksia.
    Valitse sama koko mitä on asetettu paperikasettiin.
    Täältä näet miten Brotherin paperikokoa ja tulostusmateriaalityyppiä muutetaan.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J562DW, DCP-J785DW, MFC-J680DW, MFC-J985DW