MFC-J6925DW

Tarkista paperikoko

Näyttöön tulee ilmoitus Väärä paperi, Tarkista paperi #1 tai Tarkista paperi #2 kun tulostettavan sivun koko ei vastaa paperikasetissa olevan paperin kokoa tai tulostinohjaimessa valittua sivukokoa. Tai sivun tulostussuunta ei vastaa paperikasetissa olevan paperin suuntaa. Tai sitten sivun tulostussuuntaa ei voi käyttää paperikasetissa olevan paperikoon kanssa. Tai paperikasetin paperinohjaimia ei ole asetettu oikein kasetin pohjassa olevien merkkien mukaisesti.

Ratkaise ongelma toimimalla seuraavien ohjeiden mukaisesti.

1. Tarkista että tulostustyön sivukoko vastaa paperikasetissa olevan paperin kokoa ja sama koko on valittu ohjauspaneelista. Täältä näet miten paperikoko valitaan Brotherin ohjauspaneelista.

2. Tarkista että paperikasetin paperinohjaimet on asetettu oikein kasetin pohjassa olevien merkkien mukaisesti. Täältä näet miten paperi asetetaan paperikasettiin.

3. Kun paperikoko ja tulostussuunta ovat oikein, paina OK.

Tulostettaessa tietokoneesta tarkista että tulostinohjaimesta valittu sivukoko vastaa paperikasetissa olevan paperin kokoa. Täältä näet miten muutetaan paperiasetuksia tietokoneen päästä.

Muuta paperikokoasetuksia tietokoneesta

Muuta paperikokoasetuksia tietokoneesta seuraavasti:

HUOM: Ikkunat voivat olla erinäköisiä eri Brother-malleissa ja eri käyttöjärjestelmäversioissa.

1. Tyhjennä tulostusjono jolloin siellä ei ole yhtään tulostustyötä.
    Täältä näet miten tulostusjono tyhjennetään.

2. Avaa värikasettikotelon kansi ja sulje se.

Ei kannata painaa Cancel(Peruuta) koska se vain vaihtaa perusnäytön ja virheilmoituksen välillä. Sillä ei voi kuitata virheilmoitusta.

3. Tarkista että dokumentin sivukoko on oikea.

Dokumentin sivukoko tarkistetaan eri ohjelmissa eri tavalla. Useimmiten valitaan ohjelmassa Tiedosto -> Sivun asetukset -> Sivukoko (File => Page Setup => Paper Size). Katso tarkemmin ohjelman käyttöohjeesta tai kysy ohjelman myyjältä miten asetusta voi muuttaa. Huomaa että tulostettaessa aikaisemmin luotuja esim. doc ja pdf--muotoisia dokumentteja niihin on asetettu sivukoko valmiiksi luontivaiheessa.

Yleisin ongelma on se että dokumentin sivukoko ei vastaa tulostimessa olevan paperin kokoa ja tulostimessa olevan paperin koko on oikea. On tärkeää että muutat nimenomaan dokumentin sivukokoa.

4. Tulostuksen alkaessa voit muuttaa sivukokoa myös tulostinohjaimesta, jos sovellusohjelmassa sivukokoa ei voi valita.

Valintaikkuna on erinäköinen eri Brother-malleissa ja eri käyttöjärjestelmäversioissa. Tulostusikkunassa on yleensä nappi Ominaisuudet tai Määritykset (Properties tai Preferences) josta avautuu tulostusasetuksien ikkuna.

• Tulostusmateriaali: Valitse tulostuspaperilaatu. Materiaalivalinta muuttaa paperille käytettävän musteen määrää. Paras tulostuslaatu edellyttää oikean mustemäärän käyttöä kullekin tulostusmateriaalille.

• Paperikoko: Tulostinohjaimessa on valittavana useita eri sivu- ja kirjekuorikokoja ja myös vapaasti määriteltävä koko.

• Paperilähde: Valitse kasetti josta tulostuspaperi syötetään. Valinnat ovat Automaattinen, Kasetti 1 tai Kasetti 2 (Auto Select, Tray 1 tai Tray 2). Jos käytät käsisyöttöä, valitse Auto Select.

(Windows)

Printing Preerences

(Macintosh)

Print Settings

Layout

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J6720DW, MFC-J6920DW, MFC-J6925DW