MFC-3340CN

Käytettäessä Brotherin ControlCenter2-ohjelmaa tulee virheilmoitus "CC025". Mitä tehdä?

Lataa ja aja korjaustyökalu seuraavasti:

1. Tee kovalevylle tilapäiskansio johon ladattava itsensäpurkava tiedosto talletetaan, esim. C:\bront

2. Lataa korjaustyökalu täältä. (58 Kt)

3. Avautuu ikkuna Brother-Ohjelmiston käyttöoikeussopimus. Napsauta Hyväksyn.

4. Avautuu ikkuna Tiedostojen lataaminen. Valitse Talleta.

5. Avautuu ikkuna Tallenna nimellä. Alasvetovalikosta "SAVE IN" valitse kansio joka luotiin vaiheessa 1.
    Napsauta Talleta niin tiedoston lataus alkaa.
    Tiedosto talletetaan kansioon.

6. Kun lataus on valmis, tulee ilmoitus Lataus valmis.
    Jos ikkunassa on valinta Avaa, napsauta Avaa. Jos ilmoitusta ei tule, siirry kansioon joka luotiin vaiheessa 1 ja pura ladattu tiedosto kaksoinapsauttamalla sen nimeä BrCCS.EXE.
    (Tiedoston kuvake on ZIP-kuvake ja nimen loppuliite .exe voi näkyä nimen perässä).

7. Avautuu ikkuna "ZIP Self Decompression". Napsauta DECOMPRESS.

8. Tiedostot puretaan ja saat viestin "The decompression process was successful." (Purkutoimi onnistui). Napsauta OK.

9. BrCCStoFix.exe on ohjelma joka pitää ajaa. Kaksoisnapsauta tiedoston nimeä niin korjaustyökalu käynnistyy.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-110C, DCP-310CN, MFC-210C, MFC-3340CN, MFC-410CN, MFC-5840CN, MFC-620CN