MFC-9450CDN

Mitä tiedostotyyppejä suoratulostus tukee?

Suoratulostus tukee seuraavia tiedostotyyppejä:

- PDF versio 1.6 *1
- JPEG
- Exif + JPEG
- PRN (tulostinohjaimen luoma tiedosto)
- TIFF (skannattu Brotherin MFC- tai DCP-mallilla)
- PostScript® 3™ (BR-Script3-tulostinohjaimen luoma tiedosto)

*1: PDF-tiedosto voi sisältää JBIG2-kuvan, JPEG2000-kuvia tai läpinäkyviä kuvia ei tueta.

Suoratulostus ei tue tietyntyyppisiä tiedostoja.

• Tiedosto jossa on salasanasuojaus.
  • Kuvatiedosto jossa on läpinäkyviä kohtia.
  • Tiedosto joka on pakattu Crypt_Decode-menetelmällä.

Tiedosto tulostetaan avaamalla se tietokoneessa ja tulostamalla se. Jos tiedostoa ei voi tulostaa, tiedosto voi olla salasanasuojattu tai tiedosto on vahingoittunut.

Suoratulostuksen käyttämä PRN tai PostScript® 3™ tiedosto luodaan seuraavasti:

Ikkunat voivat olla eri sovellusohjelmissa ja ympäristöissä erilaisia.

1. Valitse tulostavassa ohjelmassa File => Print.

2. Valitse Brother MFC-XXXX tai DCP-XXXX Printer* ja aseta ruksi valintaruutuun Print to file. * XXXX on mallin nimi.
    Valitse Print.
  1. Valitse kansio johon tiedosto talletetaan ja anna tiedoston nimi kun sitä kysytään.
    Jos kysytään vain tiedoston nimeä, kansionnimen voi antaa ennen tiedoston nimeä. Esim:
    C:\Temp\FileName.prn

Tiedosto on mahdollista tallettaa suoraan USB-muistitikulle jos se on liitetty koneeseen.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9045CDN, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9840CDW