HL-3070CW

Miten tulostan suoraan USB-muistitikulta?

Toimi seuraavasti.

1. Työnnä USB-muistitikku oikeaan liittimeen (1) laitteen etuseinässä.
    Direct Print

Kun USB-muisti on tunnistettu, näyttöön tulee oheinen viesti.
    Jatka kohdasta 2.

Tarkastus käynn.
    Down Arrow
    1. /XXXX. FOLDER1

Jos näyttöön tulee jotain muuta, silloin Secure Function Lock 2.0 on päällä.

Toimintolukko

Tulostaminen on mahdollista kun annat salasanan:

1. Valitse käyttäjätunnus painamalla + tai - .
      ID Name 1

2. Paina OK  ja anna salasana neljällä numerolla.
      PIN: XXXX

3. Paina OK.
      Jos salasana on oikein, näyttöön tulee tiedostonimet.
      1. /XXXX. FOLDER1

Jos salasana on oikein, mutta näyttöön ei tule tiedostonimiä, silloin käyttäjätunnukselle on asetettu suoratulostusrajoituksia.

Pääsy evätty (Access Denied):
      Et saa tulostaa kuvia USB-muistista Brotherilla.

Raja ylitetty (Limit Exceeded):
      Tulostusrajoitus on ylitetty ja tulostustyö peruutetaan.

Ei lupaa (No Permission):
      Et saa tulostaa värikuvia. Tulostustyö peruutetaan.

Vain mv-tulostus (Mono Print Only):
      Et saa tulostaa värikuvia.

Ei käytettävissä (Not Available):
      Et saa tulostaa mitään USB-muistista Brotherilla.

2. Kansioiden ja tiedostojen nimet tulevat näyttöön.
    Valitse kansion tai tiedoston nimi painamalla  + tai - ja paina sitten OK

Jos valitsit tiedoston, jatka vaiheesta 4.
    Jos valitsit kansion, jatka vaiheesta 3.

3. Jos valitsit kansion vaiheessa 2:
    Valitse tiedoston nimi painamalla  + tai - ja paina sitten OK.

4. Valitse muutettava tulostusasetus painamalla  + tai - ja paina sitten OK.
    Esim. paperikokoasetusta muutetaan valitsemalla se + tai - näppäimillä ja painamalla OK.

Tulostusasetukset ovat seuraavat:

- Paperikoko
    - Tulostusmateriaali
    - Monisivutulostus
    - Tulostussuunta
    - Tulostusjärjestys
    - Tulostuslaatu
    - PDF-asetukset
    - Väritulostus

5. Valitse muutettava tulostusasetus painamalla + tai - ja paina sitten Go.
    Asetus on muutettu.

6. Valitse kopiomäärä painamalla + tai - ja paina sitten Go.
    Kohdassa 2 tai 3 valittu tiedosto tulostetaan.

Älä poista USB-muistitikkua USB-suoraliitännästä kun laite tulostaa. Voit hukata tiedoston tai rikkoa muistin.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-3070CW