MFC-8460N

Käytössä on Windows 98/Me/NT/2000/XP. Skannaan monisivuista dokumenttiä syöttölaitteella ja ensimmäisen sivun jälkeen sivujen skannauksen väliin tulee pitkä tauko. Miten tauon saa pois?

Tähän ongelmaan on olemassa korjaustiedosto. Lataa ja asenna tiedosto seuraavasti.

Windows 2000/XP käyttäjien huomioon:
Sinulla täytyy olla Järjestelmänvalvojan oikeudet.

1. Tee ladattua ohjaintiedostoa varten jokin tilapäiskansio kiintolevylle, kuten C:\brodnt
  2. Lataa korjaustiedosto täältä.
  3. Brotherin Ohjelman käyttöoikeussopimus avautuu. Napsauta Hyväksyn.
  4. Aloita lataus ja sijoita tiedosto kansioon joka luotiin vaiheessa 1.
  5. Kun tiedosto on ladattu, kaksoisnapsauta ladatun tiedoston altwain.EXE nimeä niin pakkaus puretaan.
  6. Avautuu ikkuna "ZIP Self Decompression". Napsauta DECOMPRESS.
  7. Avautuu ikkuna "The decompression process was successful". Napsauta OK.
  8. Luodaan uusi kansio "altwain".
  9. Avaa kansio "altwain" ja kaksoisnapsauta tiedostoa setup.exe.
  10. Avautuu kielivalintaikkuna. Valitse oikea kieli ja sitten Next.
  1. Asennus käynnistyy. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-8060, DCP-8065DN, MFC-8460N, MFC-8860DN, MFC-8870DW