MFC-L3750CDW

Kansi auki

Ilmoitus "Kansi auki" ("Cover is open") ilmoittaa että jokin laitteen kansista, yläkansi, kiinnitysyksikön kansi tai ADS:n (automaattinen dokumentinsyöttölaite) kansi on auki tai raollaan.

Toimi seuraavasti tilanteen mukaan.

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä saman sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

TAPAUS 1: Yläkantta ei ole suljettu kunnolla.

Yläkantta ei ole suljettu kunnolla.

Avaa laitteen yläkansi ja sulje se tiukasti.

Avaa yläkansi ja sulje se tiiviisti

TAPAUS 2: Kiinnitysyksikön kansi ei ole kokonaan kiinni tai paperi on juuttunut.

Kiinnitysyksikön kantta ei ole suljettu kunnolla tai paperia oli juuttunut laitteen takaosaan, kun virta kytkettiin.

Sulje laitteen takakannen sisäpuolella oleva kiinnitysyksikön kansi.

Varmista, ettei laitteen takaosan sisäpuolelle ole jäänyt paperia jumiin ja sulje kiinnitysyksikön kansi.

Katso täältä miten poistetaan laitteen sisälle juuttunut paperi.

TAPAUS 3: ADS:n kantta ei ole suljettu kunnolla. (saatavana vain joissakin malleissa)

ADS:n kantta ei ole suljettu kunnolla. (saatavana vain joissakin malleissa)

Sulje laitteen ADS:n kansi. Jos virheilmoitus ei poistu, valitse Stop/Exit (Pysäytä/Lopeta) tai Peruuta (Peruuta).

Sulje automaattisen asiakirjansyöttölaitteen kansi

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L3517CDW, DCP-L3550CDW, MFC-L3750CDW