MFC-J5955DW

Kansi auki

Jokin laitteen kansista on jäänyt auki tai raolleen. Tarkista että seuraavat kannet ovat kunnolla kiinni.

Yläkansi tai skannerin kansi on auki tai raollaan.

• Nosta yläkansi tai skannerin kansi auki ja sulje se huolellisesti.
  • Katso että puhelinjohto ja/tai tietokonekaapeli (jos on kytketty) kulkevat niille tarkoitetussa urassa ja tulevat ulos laitteen takaseinästä.

Mustekasettikotelon kansi on auki tai raollaan.

• Avaa mustekasettikotelon kansi ja sulje se huolellisesti.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1050DW, HL-J6000DW, HL-J6010DW, HL-J6100DW, MFC-J4340DW(E), MFC-J4540DW(XL), MFC-J5340DW(E), MFC-J5740DW, MFC-J5955DW, MFC-J6540DW(E), MFC-J6940DW, MFC-J6955DW, MFC-J6957DW