HL-4070CDW

Miten harmaasävyjen tulostusta voi parantaa tulostettaessa harmaasävykuvia väritulostusvalinnalla?

Harmaasävytulostusta voi parantaa seuraavasti.

PCL-tulostinohjaimen käyttäjät:

1. Avaa tulostinohjaimen Ominaisuudet.
    (Napsauta tulostimen nimeä oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Printing Preferences.)
  2. Avaa välilehti Advanced ja lisää ruksi valintaruutuun Paranna harmaasävyä ("Improve Gray Color").

1. Napsauta OK.

BR-Script-tulostusohjaimen käyttäjät:

1. Avaa tulostinohjaimen Ominaisuudet.
    (Napsauta tulostimen nimeä oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Printing Preferences.)
  2. Avaa välilehti Paper/Quality.
  3. Napsauta Advanced.
  4. Kohdassa Paranna harmaasävyä ("Improve Gray Color") valitaan "On".

1. Napsauta OK.
  2. Napsauta OK.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW