HL-4050CDN

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Millaista USB-muistitikkua voi käyttää?

Voit käyttää USB-muistitikkua joka täyttää seuraavat vaatimukset.


USB Class USB Mass Storage Class
USB Mass Storage Class SCSI tai SFF-8070i
Siirtoprotokolla Vain Bulk transfer
Formaatti FAT12/ FAT16/ FAT32
* NTFS-formatointia ei tueta
Sektorin koko 512 tavua
Salaus USB-muistitikun salausta ei tueta.

 

 

 

Älä kytke USB-muistitikkua laitteeseen USB-keskittimen kautta.

On olemassa USB-muistitikkuja joihin sisältyy USB-keskitin ja tälläiset muistit eivät toimi suoratulostuksessa.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.

Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva tieto on sinulle?

Vaihe 2: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?

Huomaathan, että tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan palautteen antamiseen.