HL-1270N

Tulostin ei tulosta oikeaa tekstiä vaan sivulle tulee muutamia sekalaisia merkkejä jonka jälkeen se vaihtaa sivua.

Tämä osoittaa että tulostimesta valittu emulointi ja tietokoneen tulostinvalinta eivät vastaa toisiaan. Tarkista ohjelmasta tulostinvalinta ja tulostimen asetukset.

Jos HL-1240 tai HL-1250 tai HL-1270N tulostinohjainta ei ole käytettävissä, voit käyttää myös seuraavia tulostinohjaimia.

Emulointi  HL-1240  HL-1250  HL-1270N
 PCL  HP LaserJet IIP  HP LaserJet 6P  HP LaserJet 6P
 EPSON  -  FX-850  FX-850
 IBM  -  Proprinter XL  Proprinter XL

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-1240, HL-1250, HL-1270N