HL-4000CN

Tulostus ei toimi Windows-ympäristössä.

Oire
Mahdollinen syy
Toimi näin
Tulostus ei toimi Tuleeko tulostusikkunaan ilmoitus "Pause Printing" (Keskeytetty)?

Kun tulostus keskeytyy jonkin häiriön vuoksi, tulostustyö voi siirtyä Keskeytetty ("Pause Printing")-tilaan. Toimi seuraavasti niin tulostus jatkuu.

1. Valitse Käynnistä (Start), Asetukset (Settings) ja sitten Tulostimet (Printers).
  2. Kaksoisnapsauta käytettävän tulostimen nimeä.
  3. Avautuu ikkuna josta valitaan Tulostin (Printer).
  4. Jos valikossa Tulostin (Printer) on valittuna kohta Keskeytä tulostus ("Pause Printing"), napsauta sitä niin ruksi poistuu.
Onko tulostin päällä? Käynnistä tulostin virtakytkimestä painamalla [I] -puolta.
Onko rinnakkais-, USB- tai verkkokaapeli irti tai väärässä liittimessä? Sammuta tulostin ja tarkista kaapelin kytkentä ja oikea liitin.
Verkkotulostus TCP/IP-protokollalla ei toimi Onko tulostimen IP-osoite oikea? (Koskee TCP/IP-tulostusta.) Tulostinohjaimessa ja tulostimessa täytyy olla sama IP-osoite. Muissa verkon laitteissa ei saa olla samaa IP-osoitetta. Varmista asia järjestelmänvalvojalta.
Tulosta Brotherin verkkoasetukset ja tarkista IP-osoite.
Onko verkossa suojaussuodatin? Tarkista järjestelmänvalvojalta onko verkossa suojaussuodatin joka voi estää verkkoliikenteen tulostimeen.
Onko tietokoneessa virheilmoitus Tulostimessa on ongelma. Tarkista ilmoitus ja toimi sen mukaisesti.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-4000CN