HL-1270N

Tulostustyö lähti tietokoneesta tulostimeen mutta mitään ei tule ulos, Data-valo vain vilkkuu. Mitä tehdä?

Jos valo vilkkuu aluksi ja sitten palaa tasaisesti, tarkista seuraavat seikat:

• Tarkista että käytät oikeaa tulostinohjainta.
  • Jos käytät BR-Script-tulostinohjainta (Postscript-tulostinohjain), silloin samaan tulostustyöhön menee BR-Script-ohjaimelta enemmän aikaa verrattuna vakio-tulostinohjaimeen. Siksi valo vilkkuu kauemmin ennenkuin mitään tulee ulos tulostimesta.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-1240, HL-1250, HL-1270N