MFC-L8650CDW

Puhdista rumpuyksikkö.

Jos tulosteessa on valkoisia tai mustia pisteitä 94 mm:n välein, rummussa voi olla vierasta materiaalia, esimerkiksi rummun pintaan kiinni jäänyttä liimaa. Ratkaise ongelma toimimalla seuraavien ohjeiden mukaisesti.

1. Tarkista, että laite on käyttövalmiudessa.
  2. Paina Settings(Asetukset).
  3. Paina (Kaikki asetukset).
  4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Tulosta rap. (Print Reports).
  5. Paina Tulosta rap.
  6. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Rumputestitulostus (Drum Dot Print).
  7. Paina Rumputestitulostus.
  8. Näytössä lukee Paina [OK]. Paina OK.
  9. Laite tulostaa rummun pistetarkistusarkin. Paina sitten  Home.
  10. Sammuta laite painamalla  Power_key(virtakytkinnappi).
  11. Avaa etukansi painamalla etukannen vapautusvipua.
    Open_front_cover
  12. Ota kiinni rumpuyksikön sinisestä kahvasta. Nosta rumpu ensin ylös ja vedä se sitten ulos niin pitkälle kuin se tulee.
    Pull_drum
  13. Käännä sininen lukkovipu laitteen vasemmalla puolella (1) aukiasentoon. Ota kiinni rumpuyksikön sinisistä kahvoista, nosta kasettia ylös ja nosta se kokonaan ulos laitteesta.
    Lock_lever_counerclockwise
  14. Ota kiinni värikasetin kahvasta ja nosta sitä ylös niin että lukitus irtoaa ja ulos rumpuyksiköstä. Tee sama kaikille värikaseteille.
    Pull_toner
  15. Ota rumpuyksikköä kiinni sinisistä kahvoista ja käännä se ympäri siten että rumpujen rattaat (1) jäävät vasemmalle kädelle.
    Drum_gear
  16. Ota alkuvaiheessa tulostettu rummun pistetulostussivu ja tutki sitä.
    • Tarkista pisteen väri: Katso minkä värinen piste on. Vastaavan väriseen rumpuun on tarttunut tahra.
    • Tarkista pisteen sijainti: Testisivulla on kahdeksan saraketta. Katso missä sarakkeessa piste on. Siitä näkyy millä kohdalla rumpua tahra on.
  17. Etsi tahra rummun telan vieressä olevien numeroitujen alueiden perusteella. Jos esimerkiksi tarkistusarkin sarakkeessa 2 on piste, tahra löytyy rummun 2-alueesta.
    Marker

18. Etsi rummulta saraketta vastaava paikka kuten kohdassa 17. Kierrä rumpua kädellä hammasrattaasta itseesi päin tarkastellen koko ajan kohdan 17 rummun pintaa.
    Drum_surface
  19. Kun löydät rummulta pistetarkistusarkin mukaisen tahran, pyyhi rummun pinta puhtaaksi kuivalla vanupuikolla, kunnes pinnassa oleva merkki häviää. Rummun päällysteen vauriot näkyvät heti tulosteessa joten älä koske rumpuun metallisilla tai terävillä esineillä. Älä käytä puhdistusaineita.
    Cotton_swab
  20. Ota rumpuyksikköä kiinni sinisistä kahvoista ja käännä se ympäri.
  21. Ota värikasettia kiinni kahvasta ja nosta se rumpuyksikköön. Tarkista että värikasetit tulevat varmasti oikean värisen rummun kohdalle. Kun kasetti on paikallaan, kuuluu naksahdus. Tee sama kaikille neljälle värikasetille.
    Slide_toner

22. Tarkista että sininen lukkovipu (1) on auki-asennossa kuten kuvasta näkyy.
    Lock_lever_release_position
  23. Työnnä rumpuyksikkö sisään pohjaan asti.
    Slide_drum

24. Käännä sininen lukkovipu laitteen vasemmalla puolella (1) myötäpäivään kiinniasentoon.
    Lock_lever_clockwise
  25. Työnnä rumpuyksikkö sisään pohjaan asti.
    Push_drum
  26. Sulje laitteen etukansi.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L8400CDN, DCP-L8450CDW, MFC-L8650CDW, MFC-L8850CDW, MFC-L9550CDW(T)