MFC-9330CDW

Puhdista rumpuyksikkö.

Jos tulosteeseen tulee tahra joka toistuu 94 mm välein, eikä se katoa muutaman sivun tulostuksen jälkeen, on mahdollista että tahran aiheuttaa rummun pintaan tarttunut tarra-arkista irronnut liima tai muu aine. Rummun pinta puhdistetaan seuraavasti:

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä saman sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Tarkista, että laite on käyttövalmiudessa.

2. Paina Settings(Asetukset).

3. Paina Kaikki asetukset (All Settings).

4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Tulosta rap. (Print Reports).

5. Paina Tulosta rap.

6. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Rumputestitulostus (Drum Dot Print).

7. Paina Rumputestitulostus.

8. Näytössä lukee Paina [OK]. Paina OK.

9. Laite tulostaa rummun pistetarkistusarkin. Paina sitten  Home.

10. Sammuta laite painamalla Power Key virtakytkimestä.

11. Avaa yläkansi niin että se lukittuu yläasentoonsa.

Open top cover

12. Ota tulostusnäyte ja katso minkä värinen tahra on. Vastaavan väriseen rumpuun on tarttunut tahra. Nosta havaitsemasi värin värikasetti-rumpuyhdistelmä ulos laitteesta.

Take out toner and drum

13. Paina vihreä lukitusvipu alas ja ota värikasetti pois rumpuyksiköstä.

Take out toner from drum

14. Käännä rumpuyksikkö ympäri ja aseta se kuvassa osoitetulla tavalla. Varmista, että rumpuyksikön hammaspyörä (1) on vasemmalla puolella.

Turn drum unit

15. Ota vaiheessa 9 tulostettu rummun pistetulostussivu.
    • Tarkista sijainti: Testisivulla on kahdeksan saraketta. Katso missä sarakkeessa tahra on. Siitä näkyy millä kohdalla rumpua tahra on.

16. Etsi tahra rummun telan vieressä olevien numeroitujen alueiden perusteella. Jos esimerkiksi tarkistusarkin sarakkeessa 2 on piste, tahra löytyy rummun 2-alueesta.

Drum roller numbered markers

17. Käännä rumpuyksikön hammaspyörää käsin itseäsi kohti ja tarkkaile samalla epäilemäsi alueen pintaa.

Turn drum unit edge

18. Kun löydät rummulta pistetarkistusarkin mukaisen tahran, pyyhi rummun pinta puhtaaksi kuivalla vanupuikolla, kunnes pinnassa oleva merkki häviää. Rummun päällysteen vauriot näkyvät heti tulosteessa. ÄLÄ koske rumpuun metallisilla tai terävillä esineillä. Älä käytä puhdistusaineita.

Wipe drum surface

19. Aseta värikasetti takaisin rumpuyksikköön siten, että kuulet sen lukittuvan paikoilleen. Jos asetat kasetin oikein, rumpuyksikön vihreä lukitusvipu nousee automaattisesti.

Put in toner in drum

20. Aseta värikasetti-rumpuyhdistelmä takaisin laitteeseen. Tarkista että värikasetti tulee varmasti oikean värisen tarran kohdalle laitteessa.

Toner color match

Toner color match

21. Sulje laitteen yläkansi.

22. Käynnistä laite ja kokeile testitulostusta.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, MFC-9330CDW