HL-5450DN

Puhdista rumpuyksikkö.

Noudata alla olevia ohjeita ratkaistaksesi ongelman:

• ÄLÄ laita värikasettia tai rumpu- ja värikasettiyksikköä tuleen. Ne voivat räjähtää ja aiheuttaa vammoja.
  • ÄLÄ puhdista laitteen sisä- tai ulkopuolta minkäänlaisilla tulenaroilla aineilla, suihkeilla tai orgaanisilla liuottimilla/nesteillä, joissa on alkoholia tai ammoniakkia. Voit aiheuttaa tulipalon tai sähköiskun. Käytä sen sijasta kuivaa, nukkaamatonta kangasta.

Caution

• Älä hengitä värijauhepölyä.
  1. Mallit joissa on näyttö: Tarkista, että laite on käyttövalmiudessa.
  2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Laitetiedot. Paina OK.
  3. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Rumpu/pistetulostus. Paina OK niin tulostetaan rummun testisivu.
  4. Anna laitteen olla virta päällä käyttämättä 10 minuuttia, jotta sen sisällä oleva tuuletin jäähdyttää laitteen erittäin kuumat sisäosat.
  5. Sammuta laite virtakytkimestä.
  6. Avaa etukansi painamalla etukannen vapautusvipua.

Open the front cover

7. Vedä ulos värikasetti-rumpuyksikkö-yhdistelmä.

take out drum and toner

8. Paina vihreä lukitusvipu alas ja ota värikasetti pois rumpuyksiköstä.

take out toner cartridge

9. Käännä rumpuyksikkö ympäri ja aseta se kuvassa osoitetulla tavalla. Varmista, että rumpuyksikön hammaspyörä (1) on vasemmalla puolella.

turn the drum unit

10. Etsi tahra rummun telan vieressä olevien numeroitujen sarakkeiden perusteella. Jos esimerkiksi tarkistusarkin sarakkeessa 2 on piste, tahra löytyy rummun 2-alueelta.

find the mark

11. Käännä rumpuyksikön hammaspyörää käsin itseäsi kohti ja tarkkaile samalla epäilemäsi alueen pintaa.

turn drum unit gear

12. Kun löydät rummulta pistetarkistusarkin mukaisen tahran, pyyhi rummun pinta puhtaaksi kuivalla vanupuikolla, kunnes pinnassa oleva merkki häviää.

wipe the surface

ÄLÄ puhdista valonherkän rummun pintaa terävällä esineellä tai millään nesteellä.

13. Aseta värikasetti takaisin rumpuyksikköön siten, että kuulet sen lukittuvan paikoilleen. Jos asetat kasetin oikein, rumpuyksikön vihreä lukitusvipu nousee automaattisesti.

put toner cartridge back

Varmista, että asetat värikasetin paikalleen oikein tai se saattaa irrota rumpuyksiköstä.

14. Aseta rumpu- ja värikasettiyksikkö takaisin laitteeseen.

back into machine

15. Sulje laitteen etukansi.

16. Kytke virta laitteeseen virtakytkimestä.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-5440D, HL-5450DN, HL-5450DNT, HL-5470DW, HL-6180DW, HL-6180DWT