MFC-9460CDN

Miten rumpuyksikkö puhdistetaan

Jos tulostukseen tulee ylimääräisiä toistuvia mustia tahroja, voit puhdistaa rumpuyksikön seuraavasti.
HUOM: Kuvat esittävät tiettyä mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

Älä puhdista laitetta sisä- tai ulkopuolelta syttyvillä aineilla, alkoholia tai ammoniakkia sisältävillä puhdistusaineilla tai millään suihkepulloissa myytävällä puhdistusaineella. Voit aiheuttaa tulipalon tai saada sähköiskun.

DO NOT use any type of flammable substance

1. Tulosta pistetulostusarkki.
    *Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso alla kohtaa "Kosketusnäyttömalleille".

1. Tarkista että laite on tulostusvalmis.
    2. Paina Menu.
    3. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Tulosta rap. (Print Reports) ja paina OK.
    4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Rumputestitulostus (Drum Dot Print) ja paina OK.
    5. Paina Black (Mono) Start tai Color (Colour) Start.
    6. Paina Stop/Exit.

<Kosketusnäyttömalleille>
    1. Tarkista että laite on tulostusvalmis.
    2. Paina näytön kohtaa VALIK (Menu).
    3. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Tulosta rap. (Print Reports) ja paina Tulosta rap.
    4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Rumputestitulostus (Drum Dot Print) ja paina Rumputestitulostus.
    5. Paina Black (Mono) Start tai Color (Colour) Start.
    6. Paina Stop/Exit.

2. Sammuta laite virtakytkimestä. Irroita ensin puhelinjohto (MFC käyttäjät) ja sitten muut kaapelit. Irroita sähköjohto.

3. Paina kannenavausnappia ja avaa etukansi.
    Opening the front cover
  4. Ota kiinni rumpuyksikön vihreästä kahvasta. Nosta yksikköa ylös ja vedä ulos niin pitkälle kuin se tulee.Pulling out the drum unit

5. Käännä vihreä lukitusvipu (1) vasemmalla vastapäivään auki-asentoon.
    Turning the green lock lever

6. Nosta yksikkö ylös ja vedä ulos tulostimesta pitäen kiinni vihreistä kahvoista.
    Removing the drum unit

• Älä hengitä värijauhepölyä.
    • Aseta värikasetti-rumpukasettiyhdistelmä paperin tai kankaan päälle tasaiselle alustalle siltä varalta että niistä valuu värijauhetta ulos.
    • Käsittele värikasettia varoen. Käsille tai vaatteille joutunut värijauhe voidaan poistaa pyyhkimällä tai pesemällä heti kylmällä vedellä.
    • Kanna rumpuyksikköä pitäen kiinni vihreistä kahvoista. Älä pidä kiinni sivuista.
    Holding the green handles

Älä koske kuvassa harmailla nuolilla esitettyihin osiin, staattinen sähkö voi vahingoittaa tulostinta.

DO NOT touch the electrodes

7. Ota kiinni värikasetin kahvasta, työnnä hiukan niin että lukitus irtoaa ja nosta kasetti pois. Tee tämä kaikille värikaseteille.
    Pulling out the toner cartridge

Tulostuslaatuongelmien välttämiseksi älä koske kuvassa varjostettuina näkyviin osiin.

DO NOT touch the drum surface

8. Käännä rumpuyksikkö ylösalaisin pitäen kiinni vihreistä kahvoista.
    Turning the drum unit over

9. Rumpujen rattaiden (1) tulee jäädä vasemmalle puolelle.
    Checking the drum unit gear position

10. Tarkasta pistetulostusarkkia joka tulostettiin kohdassa 1.
    • Minkävärinen piste on: Pisteen väri kertoo minkä värin rummulla tahra on.
    • Missä piste on: Pistetulostusarkilla on kahdeksan numeroitua saraketta. Katso minkänumeroisessa sarakkeessa piste on. Vastaavan numeron kohdalta löydät tahran rummulta.
      Checking the drum dot check sheet
  11. Voit hakea tahraa vastaavanväriseltä rummulta sen numeron kohdalta joka arkilta löytyy.
    Confirming suspected area of the drum

12. Käännä rumpua käsin itseäsi kohden ja katso rummun pintaa niin löydät samanmuotoisen tahran.
    Looking at surface of the suspected area

13. Kun olet paikallistanut tulostusnäytettä vastaavan tahran rummun pinnalta, pyyhi rummun pinta puhtaaksi kuivalla pumpulipuikolla.
    Wiping the surface of the drum

Älä puhdista rummun pintaa terävillä tai metalliesineillä.

14. Aseta värikasetit takaisin rumpuyksikköön niin että kuulet naksahduksen kun kasetti lukittuu paikalleen.
    Sliding the toner cartridge into the drum unit

15. Katso että vihreä lukitusvipu (1) vasemmalla on auki-asennossa kuten kuvassa näkyy.
    Checking the green lock lever position

16. Kun asetat rumpuyksikköä tulostimeen, katso että kasetin vihreän kahvan ohjaimet (2) osoittavat molemmilla puolilla olevia  Arrow mark -merkkejä (1).  Työnnä kasetti sisään niin pitkälle kuin se menee.
    Sliding the drum unit

17. Käännä vihreä lukitusvipu (1) vasemmalla myötäpäivään kiinni-asentoon.
    Turning the green lock lever

18. Työnnä kasetti pohjaan asti niin pitkälle kuin se menee.
    Pushing the drum unit in

19. Sulje etukansi.

20. Kytke ensin verkkojohto ja sitten kaikki muut kaapelit ja puhelinjohto (MFC käyttäjät). Kytke virta päälle laitteeseen.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9270CDN, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW