HL-1650

Tulostus monitoimialustalta ei toimi.

Tulostettaessa monitoimialustalta täytyy tulostinohjaimesta valita käytettävä paperilähde.

Tulostimen asetuksia muutetaan seuraavasti:

1. Valitse Start=>Settings=> Printers
  2. Napsauta tulostimen nimeä oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Ominaisuudet ("Properties").
  3. Avaa välilehti Perusasetukset ("Basic").
  4. Kohdasta Paperilähde-Ensimmäinen sivu (Paper Source) valitaan monitoimialusta ("MP Tray").

--TAI--

Nyt voit tulostaa.

Lataa uusin tulostinohjain sivultamme kohdasta Lataukset.

Jos käytät uusinta tulostinohjainta, paperi syötetään monitoimialustalta niin kauan kuin monitoimialustalla on paperia. Kun paperi loppuu monitoimialustalta, paperi syötetään lokerosta 1.

Tulostinohjain asennetaan seuraavasti:

1. Lataa tiedosto sivultamme ja talleta kansioon.
  2. Valitse Start => Setting => Printer
  3. Kaksoisnapsauta Lisää tulostin (Add Printer).
  4. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

Uutta tulostinta asennettaessa alkuperäinen tulostinohjain poistuu ja tulostimen kuvake korvataan uudella.
(esim. Brother HL-1650/1670N (Kopio 2))
Suosittelemme poistamaan vanhan tulostinohjaimen sekaannuksien estämiseksi.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-1650, HL-1670N