HL-L2375DW

Kokovirhe DX- tai kokovirhe 2-puolinen tulostus

Tämä virhe ilmenee, kun kasetissa olevan tulostuspaperin koko on väärä eikä sitä voi siksi käyttää automaattisessa kaksipuolisessa tulostuksessa.

Paina ja pidä Go alhaalla noin kaksi sekuntia (tarvittaessa).
Aseta oikean kokoista paperia paperikasettiin ja valitse kasetin asetuksissa kyseinen paperikoko. Valitse kaksipuolisen tulostuksen tukema paperikoko.

Paperikoot, joita voi käyttää automaattisessa kaksipuolisessa tulostuksessa ovat A4*, Letter*, Legal*, Mexico Legal*, India Legal* ja Folio*

*: Letter, Legal, Mexico Legal, India Legal ja Folio alueille USA/ Kanada/ Latinalainen Ameriikka, ja A4 muissa maissa.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L2350DW, HL-L2357DW, HL-L2370DN, HL-L2375DW