HL-L2447DW

Käsinsyöttö

Virheilmoitus Käsinsyöttö  tulee näkyviin, kun tulostinohjaimesta on valittu paperilähteeksi Käsinsyöttö eikä käsisyöttöraossa ole paperia.
HUOMAA: Kuva esittää yhden mallin ja käyttöjärjestelmän näyttöä ja voi olla erilainen kuin sinun tulostimessasi.

Toimi seuraavasti tilanteen mukaan.

TAPAUS A: Lähde: Käsinsyöttörako.

Aseta paperi käsisyöttörakoon.

TAPAUS B: Tulosta paperikasetista. (Vain Windows)

HUOMAA: Kuva esittää yhden mallin ja käyttöjärjestelmän näyttöä ja voi olla erilainen kuin sinun tulostimessasi.

1. Paina koneen ohjauspaneelissa Go ja pidä alhaalla noin kahden sekunnin ajan, jolloin tulostustyö peruutetaan.
  2. Varmista, että käsisyöttöraossa ei ole paperia.
  3. Valitse sovelluksen tulostuskomento.
  4. Valitse mallin nimi ja napsauta sitten Tulostimen ominaisuudet tai Tulostusasetukset -painiketta.
    Tulostinohjaimen ikkuna avautuu.
  5. Valitse kohdasta Paperilähde Autom. valinta.
    Paperilähde

6. Yritä tulostaa uudelleen.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L2400DW, HL-L2445DW, HL-L2447DW, HL-L2865DW