DCP-1510

Väri vähissä

Kun näyttöön tulee ilmoitus Väri vähissä (Toner Low), värikasetti alkaa olla tyhjä mutta siellä on vielä väriä. Suosittelemme että käytät kasettia niin kauan kun tulostuslaatu on hyvä, tai näyttöön tulee ilmoitus Vaihda värikasetti tai Väri loppu (Replace Toner tai Toner Ended).

Kun  näyttöön tulee ilmoitus Väri vähissä, on hyvää aikaa käydä hakemassa uusi aito Brotherin värikasetti ja pitää sitä laitteen lähellä odottamassa että näyttöön tulee ilmoitus Vaihda värikasetti tai Väri loppu.

Brotherin tulostimissa värikasetti ja rumpuyksikkö vaihdetaan erikseen jolloin kumpikin voidaan vaihtaa vasta tarpeen vaatiessa. Varmista että vaihdat vain värikasetin eikä rumpuyksikköä.

"Mikä on rumpuyksikön ja värikasetin ero?"

HUOM: Brother on suunniteltu käyttämään tietyntyyppistä väriainetta jonka käyttö takaa parhaan mahdollisen tulostuslaadun. Muiden valmistajien värejä käytettäessä ei saavuteta parasta mahdollista tulostuslaatua. Brother ei suosittele käyttämään laitteessa uudelleentäytettyjä värikasetteja. Suosittelemme käyttämään vain aitoja Brotherin värikasetteja ja rumpuyksiköitä. Laitteelle soveltumattomien kasettien käyttäminen tai niiden asettaminen laitteeseen voi vahingoittaa laitetta ja kasetit voivat tuottaa epätyydyttävää tulostusjälkeä. Takuu ei korvaa tarvikekasettien käytöstä aiheutuneita ongelmia.

> Värikasetin mallin näet sivulta Tulostustarvikkeet ja lisävarusteet.

Jos ilmoitus Väri vähissä tuli näyttöön mielestäsi liian aikaisin, huomioi seuraava:

• Tiettyjen mallien pakkauksessa toimitetaan aloituskasetti, jonka kesto on pienempi kuin tarvikekasetin. Aloituskasetin kesto riippuu mallista ja siitä mistä maasta laite on ostettu.

• Yhdellä kasetilla tulostettavien sivujen määrä riippuu useista eri tekijöistä, kuten sivukoosta, kerrallaan tulostettavien sivujen määrästä, värin määrästä sivulla, tekstikoosta ja tulosteen laadusta (grafiikkakuva, teksti, ym). Tyypillinen tulostettu sivu on letter-kokoa (215.9 x 279.4 mm) josta 4%-5% on värin peitossa, kuten muistio tai kirje jossa on noin 1500 merkkiä sivulla. Tulosteet, joilla on suurta tekstiä, grafiikkaa, kaavioita ja/tai suuria mustia pintoja vievät paljon enemmän väriä ja näin lyhentävät värikasetin käyttöikää.
    * Värikasetin kesto on arvioitu standardin ISO/IEC 19752 ohjeden mukaan.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-1510, DCP-1512, DCP-1610W, DCP-1612W