MFC-845CW

Miten akku vaihdetaan?

Jos puhelimen akun lataus kestää vain vähän aikaa, tarkista ensin että puhelin on ollut latauksessa. Jos akku on ollut jo kauan käytössä, se täytyy vaihtaa.

1. Paina paristokotelon kannen (2) kohdasta (1) ja poista kansi.

2. Poista vanha akut.

3. Aseta uudet akut pitäen huolta siitä että ne tulevat oikein päin.

4. Aseta kansi paikoilleen työntämällä se alas ja kohti puhelimen yläreunaa.

• Heitä vanha akku pois paikallisten nikkelihydridiakkuja koskevien määräysten mukaan.
    • Aseta kello ja päivämäärä uudestaan kun akku on vaihdettu.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-845CW, MFC-885CW