MFC-990CW

Miten rekisteröidään useampia langattomia kuulokkeita?

Yhteen keskusyksikköön voidaan liittää eli rekistereröidä jopa 3 lisäkuuloketta eli yhteensä 4 kuuloketta.

1. Paina kosketusnäytöllä MENU.
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Initial Setup. Paina Initial Setup.
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Register Handset. Paina Register Handset.
  4. Paina Register.
    Keskusyksikkö etsii langattomia kuulokkeita.
  5. Paina langattoman kuulokkeen Menu/OK-näppäintä.
  6. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Register HS. Paina Menu/OK.
  7. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Base1, Base2, Base3 or Base4. Paina Menu/OK
  • Jos kuuloke on jo rekisteröity johonkin keskusyksikköön, valitse Base-numero joka ei ole nyt käytössä. Esim. jos kuuloke oli jo rekisteröity keskusyksikköön ja valitset Base1,silloin keskusyksikköyhteys joka oli aiemmin talletettu kohtaan Base1 poistuu ja kuuloke ei ole enää yhteydessä siihen.
  • Pakkauksessa toimitettu keskusyksikkö on rekisteröity kuulokkeeseen valmiiksi kohtaan Base1.
  1. Anna keskusyksikön PIN-koodi (4 numeroa) (Oletusarvo on "0000".) kuulokkeen numeronäppäimistöltä. Paina Menu/OK
  • Jos kuuluu kolme lyhyttä äänimerkkiä, rekisteröinti ei onnistunut. Yritä uudelleen.
  • Jos rekisteröit toisen kuulokkeen, toista kohdat  4 .... 8.
  1. Paina keskusyksikön ohjauspaneelin näppäintä Stop/Exit.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-990CW