MFC-845CW

Miten rekisteröidään useampia langattomia kuulokkeita?

Yhteen keskusyksikköön voidaan liittää eli rekistereröidä jopa 3 lisäkuuloketta eli yhteensä 4 kuuloketta. Pakkauksessa toimitettu keskusyksikkö on rekisteröity kuulokkeeseen valmiiksi kohtaan Base1. Kuulokkeen voi vastaavasti rekisteröidä kolmeen muuhun keskusyksikköön.

1. Tee jompikumpi:

Mallit joissa on mustavalkonäyttö:
    Paina keskusyksikön ohjauspaneelin näppäimiä Menu, Initial SetupRegister Handset.

Mallit joissa on värinäyttö:
    1. Paina keskusyksikön ohjauspaneelin näppäintä Menu.
    2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Initial Setup. Paina OK.
    3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Register Handset. Paina OK.
    4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Register. Paina OK.
  1. Paina langattoman kuulokkeen näppäintä Menu/OK.
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Register HS. Paina Menu/OK.
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä BASE1, BASE2, BASE3 tai BASE4. Paina Menu/OK. Keskusyksikkö etsii langattomia kuulokkeita.
  4. Anna keskusyksikön PIN-koodi (4 numeroa) (Oletusarvo on "0000".) kuulokkeen numeronäppäimistöltä. Paina Menu/OK. Kun rekisteröinti on suoritettu oikein, kuuluu pitkä äänimerkki.

• Jos kuuluu kolme lyhyttä äänimerkkiä, rekisteröinti ei onnistunut. Toista kohdat 2 .... 5.
  • Jos rekisteröit toisen kuulokkeen, toista kohdat  2 ... 5.

1. Paina Off.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-845CW, MFC-885CW