HL-1270N

Voiko tulostin lähettää vikailmoitukset minulle sähköpostilla?

Kyllä voi. Sähköposti-ilmoitus on monissa Brother-tulostimissa joissa on sisäänrakennettu kiinteä verkkoliitäntä. Laite pystyy lähettämään  vikailmoituksia sähköpostilla kahdelle eri käyttäjälle tai käyttäjäryhmälle. Näin ongelmasta voidaan tiedottaa heti.

Muuta Microsoft® Exchange asetuksia.

Yleensä Exchange-palvelin ei suostu lähettämään sähköpostiviestejä toiseen domainiin. Tämä ei yleensä haittaa Brotherin käyttöä, mutta jos sähköposti-ilmoitus on lähetettävä toiseen domainiin, silloin asetuksia on muutettava.

Toimi seuraavasti:

1. Asetusikkunassa palvelimen nimen alla on valinta "Connections". Valitse se ja napsauta sitä.

2. Oikealla puolella on luettelo asennetuista yhteyksistä (connectors). Kaksoisnapsauta kohtaa "Internet Mail Service" ja valitse ominaisuudet (Properties).

3. Valikossa Ominaisuudet valitse välilehti "Connections". Tee muutoksia kolmeen kohtaan:

3.1: Kohdassa "Transfer Mode" täytyy olla valittuna "Inbound & Outbound".

3.2: Kohdassa "Accept Connections":

1. Tarkista että on valittu "From Any Host";
    2. Napsauta "Hosts" niin avautuu ikkuna jossa pitää:

1. lisätä määre "accept" jokaiseen palvelimeen joka forwardoi SMTP-sähköpostia tähän Exchange-palvelimeen, ja varmista että aliverkon peite on oikea (so. 255.255.255.255 joka valitsee koko osoitteen).
      2. lisää määre "accept" Brother-laitteeseen jolloin se pystyy lähettämään SMTP-viestejä myös Exchange-palvelimeen.
      3. lisää määre "refuse" osoitteelle "0.0.0.0" käyttäen aliverkon peitettä "0.0.0.0" jolloin Exchange-palvelinta ei pysty käyttämään luvattomasti välityspalvelimena.
    3.3: Tarkista että kohdassa "Message Delivery" ilmoitetaan oikein mitä tehdään sähköpostiviesteille joita ei ole osoitettu Exchange-palvelimeen. Tämän pitäisi olla jo oikein koska uloslähtevää postia käsitellään samoin kuin postia jota ei ole tarkoitettu tähän palvelimeen.

4. Tarkista sivu "Routing".

4.1: Tarkista että vaihtoehto "Reroute incoming SMTP mail" on valittuna.

4.2: Allaolevaan laatikkoon tulee lisätä kaikkien niiden domainien nimet joista Exchange server ottaa vastaan postia ja jokaisessa pitää olla määre "incoming". Kaikkialta muualta tulevia viestejä kohdellaan kuin postia jota ei ole tarkoitettu tähän palvelimeen ja niitä käsitellään kuin kohdassa "Message Delivery" ilmoitettiin.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-1270N, HL-1430, HL-1470N, HL-2460, HL-7050, HL-7050N