MFC-8510DN

Miten kirjaudun sisään rajoitettuna käyttäjänä kun Suojatun toiminnon lukko on käytössä?

Voit vaihtaa rajoitetun käyttäjän tilan ja julkisen käyttäjän tilan välillä seuraavasti kun Suojatun toiminnon lukko on käytössä.

Vaihda rajoitettuun käyttäjään:
*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso kohdasta "Kosketusnäyttömalleille".
  1. Paina Shift alas ja pidä alhaalla kun painat Secure-näppäintä.
  2. Valitse käyttäjänimi nuoli ylös- tai alas-näppäimillä. Paina OK.
  3. Anna salasana neljällä numerolla ja paina OK.
<Kosketusnäyttömalleille>
  1. Paina Julkinen (Public) tai xxxxx (missä xxxxx on käyttäjänimi).
  2. Paina Vaihda käyttäjä (Change User).
  3. Valitse käyttäjänimi nuoli ylös- tai alas-näppäimillä. Paina käyttäjänimeä.
  4. Anna salasana neljällä numerolla ja paina OK.

Vaihda julkiseen käyttäjään:
Kun rajoitettu käyttäjä on tehnyt työnsä, laite palaa automaattisesti julkisen käyttäjän tilaan jos sitä ei käytetä tiettyyn aikaan, tämä aika on sama joka on asetettu kohdassa Tilan ajastin (Mode Timer) (Menu => Yleiset aset. (General Setup) => Tilan ajastin (Mode Timer)).

Voit siirtyä julkisen käyttäjän tilaan myös seuraavasti.
*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso kohdasta "Kosketusnäyttömalleille".
  1. Paina sen tilan tilanäppäintä jossa nyt olet, sitä tilanäppäintä jossa palaa valo.
  2. Näytössä kysytään Siirry julkiseen? (Go to Public?).
  3. Valitse Kyllä painamalla 1.
<Kosketusnäyttömalleille>
  1. Paina xxxxx (missä xxxxx on käyttäjänimi).
  2. Paina Siirry julkiseen? (Go to Public).

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-8510DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9320CW, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW