MFC-J6710DW

Miten kirjaudun sisään rajoitettuna käyttäjänä kun Suojatun toiminnon lukko on käytössä?

Kirjaudu sisään rajoitettuna käyttäjänä seuraavasti:

*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso kohdasta "Kosketusnäyttömalleille".
  1. Paina Shift alas ja pidä alhaalla kun painat *-näppäintä.

TAI

Paina Menu. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Vaihda käyttäjä (Change User) ja paina OK.
  2. Valitse käyttäjänimi nuoli ylös- tai alas-näppäimillä.
  3. Paina OK.
  4. Anna salasana neljällä numerolla.
  5. Paina OK.
<Kosketusnäyttömalleille>
  1. Paina Shift alas ja pidä alhaalla kun painat *-näppäintä.

TAI

Paina image tai image (missä xxxxx on käyttäjänimi). Paina Vaihda käyttäjä (Change User).

2. Valitse käyttäjänimi nuoli ylös- tai alas-näppäimillä.

3. Paina käyttäjänimeä.

4. Anna salasana neljällä numerolla kosketusnäytön näppäimillä.

5. Paina OK.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-6490CW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW