MFC-8870DW

Miten kirjaudun sisään rajoitettuna käyttäjänä kun Suojatun toiminnon lukko on käytössä?

Kirjaudu sisään rajoitettuna käyttäjänä joko ohjauspaneelista tai valikosta.

Kirjaudu sisään ohjauspaneelin näppäimellä:

1. MFC-käyttäjät:
    Paina Shift alas ja pidä alhaalla kun painat Secure-näppäintä.

DCP-käyttäjät:
    Paina vasen nuolinäppäin alas ja pidä alhaalla kun painat Secure-näppäintä.

2. Valitse käyttäjänimi nuoli ylös- tai alas-näppäimillä.
    Paina OK.
  3. Anna salasana neljällä numerolla ja paina OK.
  4. Paina Stop/Exit.

Kirjaudu sisään valikon kautta:

1. Paina Menu, 1, 9, 2.
  2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Vaihda käyttäjä. Paina OK.
  3. Valitse käyttäjänimi nuoli ylös- tai alas-näppäimillä.
    Paina OK.
  4. Anna salasana neljällä numerolla ja paina OK.
  5. Paina Stop/Exit.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-8060, DCP-8065DN, MFC-8870DW