MFC-8460N

Skannasin letter-kokoista dokumenttia mutta sivun reunat jäivät ulkopuolelle. Mitä tehdä?

Näin voi käydä skannattaessa TWAIN-ohjaimella.

Asenna ohjelmapäivitys joka ratkaisee ongelman. Lataa ja asenna ohjelmapäivitys seuraavasti.

Windows 2000/XP -käyttäjät:

Tarvitset järjestelmänvalvojan oikeudet.

1. Sulje skannerin ohjelman ikkuna.

2. Lataa korjaustiedosto täältä.

3. Avautuu Brother End-User License Agreement. Napsauta  I ACCEPT.

4. Avautuu ikkuna "File Download". Napsauta SAVE.

5. Avautuu ikkuna "Save as". Valitse alasvetovalikosta Työpöytä (DESKTOP).
    Talleta tiedosto työpöydälle valitsemalla SAVE. Lataus alkaa.

6. Kun lataus on valmis, kaksoisnapsauta tiedostoa ALFB_SCN.EXE.

7. Avautuu ikkuna "ZIP Self Decompression". Napsauta DECOMPRESS.

8. Avautuu ikkuna "The decompression process was successful". Napsauta OK.

9. Työpöydälle on ilmestynyt kuvake BrRepairALini.exe. Tämä on päivitysohjelma.

10. Kaksoisnapsauta BrRepairALini.exe.

11. Napsauta OK kun päivitys on valmis.

12. Käynnistä Windows uudestaan niin päivitys on valmis.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-8060, DCP-8065DN, MFC-8460N, MFC-8860DN, MFC-8870DW