MFC-9420CN

Miten skannataan dokumentti PaperPort® -ohjelmaan WIA-ohjaimella?

Brother MFL-Pro Suite sisältää myös WIA-skanneriohjaimen. Skannaus onnistuu sekä PaperPort® 9.0SE-ohjelman avulla että myös kaikkien muidenkin WIA (Windows Image Acquisition)-skannausta tukevien ohjelmien avulla. Skannaus suoritetaan seuraavasti:

1. Avaa PaperPort valitsemalla START => (ALL) PROGRAMS => SCANSOFT PAPERPORT 9.0 => PAPERPORT.

2. Valitse FILE, sitten SCAN tai valitse ylärivillä oleva SCAN -nappi. Näytön vasempaan reunaan tulee skannauspaneeli.

3. Alasvetolistasta SCANNER valitse WIA-Brother MFC-9420CN.

4. Napsauta SCAN.  Avautuu skannausasetusikkuna.

5. Aseta dokumentti automaattiseen dokumentinsyöttölaitteeseen kuvapuoli ylöspäin, tai valotustasolle kuvapuoli alaspäin.

6. Kohdasta "Paper Source" valitse joko Document Feeder (automaattineen dokumentinsyöttölaite) tai Flatbed (valotustaso) riippuen siitä minne paperi on asetettu.

7. Valitse kuvatyyppi listasta:

a. Color picture (värikuva)

b. Grayscale picture (harmaasävykuva)

c. Black and white picture or text (mustavalkokuva tai teksti)

d. Custom Settings (muuta asetuksia)

8. Jos muutat kirkkautta, kontrastia tai tarkkuutta, valitse "Adjust the quality of the scanned picture". Napsauta OK kun valinnat on tehty.

9. Napsauta SCAN niin skannaus alkaa.

10. Kun skannaus on suoritettu, valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:

a. Scan More Pages. (Skannaa useampia sivuja).

b. Scan Other Side. (Suorita kaksipuoleinen manuaalinen skannaus, jos alkuperäisessä on tekstiä molemmilla puolillla.)

c. Done. (Skannaus on valmis.)

11. Kun skannaus on suoritettu, pääset takaisin PaperPort™ -ikkunaan johon skannattu kuva tulee kuvakkeena.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-9420CN