MFC-8870DW

En saa yhteyttä Active Directory-palveluun joka pyörii LDAP-rajapinnalla Windows Server 2003:ssa. Kun palvelua yrittää ottaa käyttöön www-pohjaisella hallinnalla, tulee lopuksi virheilmoitus “error code=8” tai näyttöön tulee ilmoitus Aikaraja ylitetty (“Server Time-out”). Mitä tehdä?

Brother tukee vain yksinkertaista autentikointia (simple authentication.), ei  autentikointia salauksella tai SSL/TLS-autentikointia.

Tarkista Active Directory Serverin asetukset ja muuta tarvittaessa asetuksia.

1. Avaa Domain Controller Security Policy kohdasta Administrative Tools.
  2. Valitse “Security Settings” => “Local Policies” => “Security Options”.
  3. Kohdasta Domain Controller valitaan LDAP server signing requirements ja sille asetus “None”.
  4. Käynnistä Active Directory server uudelleen.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-8860DN, MFC-8870DW, MFC-9840CDW