MFC-6890CDW

Miten otan yhteyttä Active Directory-palvelimeen LDAP-rajapinnalla?

Active Directory-palvelimeen voi ottaa yhteyttä seuraavilla tavoilla.

1. Avaa BRAdmin Professional-ohjelma valitsemalla Start => (All) Programs => Brother Administrator Utilities => Brother BRAdmin Professional 3 => BRAdmin Professional 3.

2. Valitse laite jonka asetuksia muutetaan.

3. Valikosta Control valitaan Configure Device.

4. Anna salasana. Salasanan oletusarvo on “access”.

5. Valitse välilehti Network Configuration ja sieltä LDAP.

6. Valitse muutettavat asetukset (käytä jompaakumpaa seuraavista tavoista):

Tapa 1

• Ota LDAP käyttöön.

• Anna LDAP-palvelimen nimi tai IP-osoite.

• Vaihda palvelimen portiksi 3268. (Ks. huomautusta alla.)

• Kohtaan Autentikointi valitaan Simple ja anna oikea käyttäjätunnus ja salasana (Username ja Password). Kun otetaan yhteyttä Active Directory-palvelimeen, käyttäjätunnuksena voi olla myös Windows-käyttäjänimi ja tietysti myös  DN (Distinguished Name). (Esimerkki: "username@domain.example.com", "domain\username").

Brother pystyy ottamaan yhteyttä Active Directory-palvelimen Global Catalogiin portin “3268” kautta. Silloin hakujuuri (Search Root) on tarpeeton ja sen kohdan voi jättää tyhjäksi. Huomaa että tiettyjä attribuuttien kohtia kuten “facsimiliTelephoneNumber” ei voi käyttää..

Tapa 2

• Ota LDAP käyttöön.

• Anna LDAP-palvelimen nimi tai IP-osoite.

• Vaihda palvelimen portti jos on tarpeen.

• Kohtaan Autentikointi valitaan Simple ja anna oikea käyttäjätunnus ja salasana (Username ja Password). Kun otetaan yhteyttä Active Directory-palvelimeen, käyttäjätunnus on DN (Distinguished Name)-muodossa. (Esim. "cn=username, cn=Users, dc=local, dc=example, dc=com ")

• Anna oikea hakujuuri (Search Root). Tämä on hakemisto josta haku aloitetaan. Esim. jos Active Directory-palvelimen domain-nimi on tyyppiä “local.example.com” hakujuuri voi olla vaikka “cn=Users, dc=local, dc=example, dc=com”.

Ota yhteyttä verkonvalvojaan, jos haluat tietää attribuuttien täsmälliset arvot.

LDAP-palvelun voi määrittää Web BRAdmin- ja BRAdmin Professional-ohjelmilla.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-6890CDW