DCP-330C

Näytössä on ilmoitus Pian loppu (väri) ("Near Empty [Color]"). Mitä se tarkoittaa ja miten se kuitataan?

"Pian loppu" ilmoittaa että mainitun värin kasetti alkaa olla tyhjä.
Tarkoitus on että käyt hakemassa uuden kasetin ja vaihdat sen kun laite ilmoittaa "Muste loppu". Kasetin vaihtaminen ennen kuin laite ilmoittaa Muste loppu ei ole välttämätöntä. Ilmoitus poistuu näytöstä automaattisesti kun laitteeseen vaihdetaan uusi kasetti.

Jos haluat vaihtaa kasetin ennen kuin se on tyhjä, toimi seuraavasti:

1. Avaa kasettikotelon kansi.

2. Paina värikasetin lukitusvipu alas ja vedä mainitun värin kasetti ulos.

Brother ei suosittele käyttämään laitteessa uudelleentäytettyjä värikasetteja. Suosittelemme käyttämään vain aitoja Brotherin värikasetteja. Laitteelle soveltumattomien kasettien käyttäminen tai niiden asettaminen laitteeseen voi vahingoittaa laitetta ja kasetit voivat tuottaa epätyydyttävää tulostusjälkeä. Takuu ei korvaa tarvikekasettien käytöstä aiheutuneita ongelmia. Laitteen moitteettoman toiminnan ja parhaan tulostusjäljen takaamiseksi käytä vain aitoja Brother-kasetteja.

3. Avaa näytössä mainitun värisen värikasetin pakkaus ja ota kasetti ulos.

4. Poista keltainen suojamuovi. Älä koske allaolevassa kuvassa osoitettuun alueeseen.

• Poistettaessa keltaista suojamuovia varo että väriä ei roisku käsille tai vaatteille.

• Keltainen suojamuovi saattaa irrota itsestään kun otat kasetin pois pakkauksesta mutta se ei vahingoita kasettia.

5. Jokaiselle värille on laitteessa oma paikkansa. Älä työnnä kasettia paikkaan johon se ei kuulu. Kasetti työnnetään sisään nuolen suuntaan.

6. Paina kasetin lukitusvipu sisään niin että kuuluu naksahdus ja sulje kasettikotelon kansi.

7. Jokaisesta vaihdetusta tai irroitetusta kasetista Brother kysyy näytössä:
    Vaihdoitko (väri) ("Did you change [color]?")
    Jos vaihdoit ko. värin kasetin, vastaa Kyllä painamalla joko nuoli ylöspäin, 1 tai + -nappia. Jos vastaat jotain muuta, "Pian loppu"- viesti ei poistu näytöstä.

8. Kun laite on selvittänyt mitkä kasetit on vaihdettu, se aloittaa puhdistuksen joka kestää noin 3 minuuttia per vaihdettu kasetti. Puhdistuksen aikana näytössä lukee Puhdistaa ja Odota hetki.

9. Kun puhdistus on valmis, näyttöön tulee päivämäärä ja kellonaika.

Jos ilmoitus "Pian loppu" ei poistu näytöstä, tarkista ensin että vaihdoit kaikki tyhjät kasetit. Käytä Ink Management-napin takana olevaa toimintoa "Mustetta jäljellä". Tarkista että et sekottanut vahingossa tyhjää ja täyttä kasettia toisiinsa. Jos ongelma ei poistu ota yhteyttä Brother-myyjääsi.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-130C, DCP-135C, DCP-150C, DCP-330C, DCP-350C, DCP-357C, DCP-540CN, DCP-560CN, DCP-750CW, DCP-770CW, MFC-240C, MFC-260C, MFC-440CN, MFC-465CN, MFC-845CW, MFC-885CW