DCP-110C

Brotherin näytöllä on ilmoitus Pian loppu (väri) ("Near Empty [Color]"). Mitä se tarkoittaa ja miten siitä pääsee eroon?

Pian loppu (väri) tarkoittaa että mainitun värin mustekasetti on kohta tyhjä. Viesti poistuu painamalla Stop ja lopullisesti viesti poistuu kun vaihdat mainitun värikasetin. Voit käyttää laitetta normaalisti vaikka näytöllä on ilmoitus. Käy hakemassa uusi värikasetti ja säilytä sitä laitteen lähellä. Älä vaihda värikasettia ennenkuin laitteen näyttöön tulee ilmoitus Muste loppu ("Ink Empty"). Kun kasetti on tyhjä, se vaihdetaan seuraavasti:

1. Avaa skannerikansi nostamalla se ylös oikealta reunalta niin ylös kuin se tulee ja se lukittuu paikalleen.

2. Mustekasetin reunan päällä on valkoinen muovinen koukku. Työnnä koukku pois kasetin päältä niin voit nostaa tyhjän kasetin pois.

Brother on suunniteltu käyttämään tietyntyyppistä mustetta jonka käyttö takaa parhaan mahdollisen tulostuslaadun. Muiden valmistajien musteita käytettäessä ei saavuteta parasta mahdollista tulostuslaatua. Brother ei suosittele käyttämään laitteessa uudelleentäytettyjä värikasetteja. Suosittelemme käyttämään vain aitoja Brotherin värikasetteja. Laitteelle soveltumattomien kasettien käyttäminen tai niiden asettaminen laitteeseen voi vahingoittaa laitetta ja kasetit voivat tuottaa epätyydyttävää tulostusjälkeä. Takuu ei korvaa tarvikekasettien käytöstä aiheutuneita ongelmia. Laitteen moitteettoman toiminnan ja parhaan tulostusjäljen takaamiseksi käytä vain aitoja Brother-kasetteja.

1. Avaa uuden kasetin pakkaus ja ota kasetti ulos.

2. Poista varovasti keltainen muovisuojus kasetin pohjasta.

-          Poista suojus varovasti että muste ei roisku käsille ja/tai vaatteille.

-          Kasetti ei vahingoitu jos keltainen muovisuojus irtoaa itsekseen kasetin pohjasta.

1. HUOMAA: Aseta kasetit laitteeseen siinä järjestyksessä missä Brotherin näyttö pyytää. Paina kasetti pohjaan asti. Työnnä valkoinen muovinen koukku mustekasetin reunan päälle. Jos täytyy vaihtaa useita kasetteja, tee sama seuraavalle kasetille joka Brotherin näytöllä ilmoitetaan.

2. Kun kasetit on asennettu, nosta skannerikantta vähän niin että lukitus irtoaa.

3. Laske skannerikansi alas ja sulje kansi.

4. Aina kun kasetti on vaihdettu, näytössä kysytään:
     "Vaihdoitko [väri]?"
    Jos vaihdoit mainitun värin kasetin, vastaa "kyllä" painamalla joko näppäintä 1 (MFC-malleissa) tai nuoli ylös-näppäintä (DCP-malleissa).  Jos vastaat jotain muuta kuin Kyllä silloin "Pian loppu”-viesti ilmestyy uudelleen.

5. Kun olet vahvistanut kasetin vaihdon, Brother puhdistaa pään johon menee pari minuuttia jokaista vaihdettua kasettia kohti. Puhdistuksen aikana näytössä vaihtelee teksti Puhdistaa ja Odota hetki.

6. Kun puhdistus on valmis, Brotherin näyttöön tulee päivämäärä ja kelloaika.

Jos ilmoitus Pian loppu ei poistu näytöstä vaikka vaihdoit uuden kasetin, ota yhteyttä Brotherin asiakaspalveluun.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-110C, DCP-115C, DCP-117C, DCP-120C, DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-340CW, MFC-210C, MFC-215C, MFC-410CN, MFC-425CN, MFC-620CN, MFC-820CW