MFC-J4510DW

Brother-laitteeni ei käynnisty.

Jos Brother-laitteesi ei käynnisty laitteesi ohjauspaneelin virtapaniketta pohjassa pitämällä, toimi seuraavasti:

1. Tarkista onko laite lepotilassa.
  2. Tarkista onko sähköjohto kytketty pistorasiaan.
  3. Yritä palauttaa laitteen virta.

1.  Tarkista onko laite lepotilassa.

Kun laitteesi on käyttämättä tietyn aikaa, se menee lepotilaan ja sen näyttö ohjauspaneelissa on pimeänä.

• Jos painat näyttöä, sen pitaisi käynnistyä ja näyttää päivä ja aika.
  • Jos näyttö pysyy pimeänä, Brother laitteesi ei ole käynnissä. Siirry seuraavaan vaiheeseen.

2. Tarkista onko sähköjohto kytketty pistorasiaan.

Jos näyttö on pimeänä vaikka painoit sita:

• Varmista että Brother-laitteen virtajohto on kytketty pistorasiaan, eikä välissä ole ylijännitesuojaa tai kytkintä.
  • Tarkista etta pistorasia toimii. Irroita laitteesi ja kytke jokin toinen laite pistorasiaan. Jos toinenkaan laite ei toimi, kytke Brother-laitteesi eri pistorasiaan.
  • Tarkista etta kaikki seinäkytkimet ovat päällä.
  • Kokeile toista virtajohtoa(jos käytettävissä).

Jos et vieläkään saa laitetta käyntiin, siirry seuraavaan vaiheeseen.

3. Yritä palauttaa laitteen virta

Kokeile seuraavia menetelmiä Brotherin asetusten palauttamiseen:

3.1 Menetelma 1
  1. Irroita virtajohto vähintään 30 sekunniksi.
  2. Pida virtakytkin painettuna ja kytke virtajohto laitteeseen.
  3. Älä vapauta ON/OFF-painiketta, ennen kuin laitteeseen tulee virta päälle tai 15 sekuntia on kulunut.
  4. Toista toimenpide tarvittaessa enintään kolme kertaa.
3.2 Menetelma 2
  1. Irroita virtajohto vähintään 30 sekunniksi.
  2. Irroita laitteen paperikasetti
  3. Kytke virtajohto ja käynnistä laite.
  4. Kun laitteessa on virta päällä, laita paperikasetti takaisin paikalleen.

Jos et vieläkään saa virtaa laitteeseen, ota yhteys Brother-asiakaspalveluun Ota yhteyttä -osiossa.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J4110DW, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J4710DW, MFC-J6520DW, MFC-J6720DW, MFC-J6920DW, MFC-J6925DW