MFC-9420CN

Miten faxviesti lähetetään edelleen sähköpostiviestinä?

Faxviestin lähettäminen edelleen sähköpostiviestinä tapahtuu siten että vastaanotettu faxviesti muutetaan kuvaksi joka lähetetään annettuun sähköpostiosoitteeseen liitetiedostona. Toimi näin:

1. Tulosta käyttäjän asetukset painamalla Menu/Set, 5 (Raporttien tulostus), 6 (Verkkoasetukset) ja Black (Mono) Start.

2. Siirry tietokoneelle joka on yhdistetty samaan verkkosegmenttiin kuin Brother ja avaa nettiselain. Anna osoiteriville Brotherin IP-osoite joka löytyy Käyttäjän asetussivulta loppupäästä.

3. Valitse sivun yläreunassa linkki "FAX SETTINGS". Kysytään pääkäyttäjän käyttäjätunnusta ja salasanaa. Oletusarvot ovat:

Käyttäjätunnus: admin
    Salasana: access

4. Sivulla FAX Settings on nappi REMOTE FAX OPTIONS josta pääset kaukokäyttöasetuksiin.

5. Kohdassa "FWD/PAGE/STORE" tai "Forward/Store"  valitse alasvetovalikosta FAX FORWARD.

6. Kohtaan "FAX FORWARD NUMBER" annetaan sähköpostiosoite jonne faxviestit lähetetään edelleen.

7. Valitse seuraavaksi SUBMIT sivun alalaidassa.

8. Valitse NETWORK SETTINGS sivun ylälaidassa.

9. Valitse CONFIGURE POP3/SMTP.

10. Anna SMTP-sähköpostipalvelimen osoite. Jos et tiedä palvelimen osoitetta kysy internetyhteydentarjoajaltasi.

Brother ei tue SMTP-palvelimia jotka käyttävät sähköpostilähetykseen salasana-autentikointia.

11. Kohtaan "PRINTER E-MAIL ADDRESS" annetaan sähköpostiosoite. Jos et tiedä sähköpostiosoitettasi kysy internetyhteydentarjoajaltasi. Brother MFC tarvitsee oman sähköpostiosoitteen koska se lähettää itse sähköpostiviestejä. Jos sinun täytyy määrittää uusi sähköpostiosoite kysy neuvoa internetyhteydentarjoajaltasi.

12. Valitse seuraavaksi SUBMIT sivun alalaidassa niin asetukset talletetaan.

Brother on valmis lähettämään faxviestit edelleen sähköpostilla.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-9420CN