HL-2170W

Miten voin konfiguroida tulostimeni langattomassa verkossa käyttäen SecureEasySetup™, Wi-Fi Protected Setup™ tai AOSS™-toimintoja?

Noudata alla olevia ohjeita:

Jos aiot kytkeä tulostimesi verkkoosi suosittelemme, että otat yhteys järjestelmääsi valvojaan ennen kuin alotat asennuksen.

1. Paina vähemmän kuin 2 sekuntia tulostimen takana olevaa langattoman asennuksen painiketta. Tämä asettaa tulostimen yhden painalluksen langattomaan tilaan. Tämä toiminto tunnistaa automaattisesti mitä tilaa tukiasemasi käyttää tulostimesi yhden painalluksen määrityksiä varten (SecureEasySetup™, Wi-Fi Protected Setup™ tai AOSS™).

Paina asennuspainiketta esim. kuulakärkikynällä.

Älä paina langatonta asetuspainiketta 3 sekuntia tai sitä pitempää. Jos painat sitä pitempää kuin 3 sek, tulostin vaihtaa Wi-Fi Protected Setup™:in  PIN-menetelmätilaan. Poistuaksesi tästä tilasta, odota 5 minuuttia tai sammuta ja uudelleenkäynnistä tulostin. Kun olet selvittänyt ongelman, paina tulostimen asetuspainiketta ja aloita uudelleen vaiheesta 1.

Wireless setup button
  1. Tulostin käynnistää yhden painalluksen langattoman asetustilan.
    Tulostin etsii tukiasemaa, joka tukee SecureEasySetup™, Wi-Fi Protected Setup™ tai AOSS™ -toimintoja 2 minuutin ajan. Sinä aikana Toner-merkkivalo vuoroin palaa 0.2 sekuntia ja on sammuneena 0.1 sekuntia.
Searching or accessing the access point.
  1. Aseta tukiasemaasi SecureEasySetup™ -,  Wi-Fi Protected Setup™ - tai AOSS™ -tilaan, riippuen siitä mitä tukiasemasi tukee. Katso ohjeita tukiasemasi mukana tulleista ohjeista.

Tämän jälkeen tulostin kytkeytyy ja lataa asetukset tukiasemalta. Sinä aikana Toner- ja Drum -merkkivalot vuoroin palavat 0.2 sekuntia ja vuoroin ovat sammuneina 0.1 sekuntia.
Connecting and downloading settings.
  1. Odota, että tulostimesi Ready -merkkivalo (Go-painike) ilmaisee, että "Yhteys on saatu". Kun tulostimesi on onnistuneesti kytkeytynyt reitittimeesi tai tukiasemaasi,  Ready -merkkivalo syttyy ja palaa 5 minuuttia.

Nyt voit käyttää tulostintasi langattomassa verkossa.
Connection succeeded

Jos Error -merkkivalo (Virhe-) syttyy ja sammuu 0.1 sekunnin väliajoin 30 sekunnin ajan, on se merkki siitä, että "Yhteyttä ei saatu". Selvittääksesi tätä ongelmaa, siirry vaiheeseen 5.

Connection failed

Jos Error-merkkivalo toistaa 20 kertaa kuvion: sammutettuna puoli sekuntia, vilkkuu 10 kertaa, on se merkkinä "Istunnon päällekkäisyydestä".  Tätä ongelmaa selvitetään kohdaassa 6.

Session overlap
  1. Tulostimesi ei ole onnistuneesti kytkeytynyt reitittimeen tai tukiasemaan. Yritä uudestaan vaiheesta 1.

Jos sama viesti ilmestyy uudestaan, palauta tulostin tehdasasetuksiin ja yritä uudelleen. Katso: "Miten palautan tulostuspalvelimen tehdasasetuksiin?"
  1. Tulostin on löytänyt verkostasi enemmän kuin kaksi reititintä tai tukiasemaa, joilla on Wi-Fi Protected Setup™ -tila tai AOSS™ -tila aktiivisena. Varmista, että vain yhdellä reitittimellä tai tukiasemalla on Wi-Fi Protected Setup™ -tila tai AOSS™ -tila aktiivisena ja jatka uudelleen vaiheesta 1 .

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2170W