MFC-7860DW

Väri ei kiinnity paperiin

Print Quality Problem - Poor fixing

Tarkista seuraavat seikat:

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä mallia ja sinun Brotherisi voi olla erinäköinen.

• Avaa takakansi ja tarkista että vihreät kirjekuoritulostusvivut oikealla ja vasemmalla on käännetty yläasentoon. Sulje takakansi.

envelope levers
  • Valitse tulostinohjaimesta asetus Paranna kiinnitystä (Improve Toner Fixing).

Windows-käyttäjille:
    HUOM: Kuvat esittävät tietyn mallin ja käyttöjärjestelmän ikkunoita joten sinun ikkunasi voivat olla erilaisia.

1. Valitse sovellusohjelmasta Tiedosto => Tulosta (File => Print).
      Application
    2. Katso että ikkunassa on tulostimesi nimi ja napsauta Määritykset (Properties).
      Properties
    3. Valitse välilehti Lisäasetukset (Advanced) ja sitten Muut tulostusasetukset (Other Print Options).
      Advanced tab
    4. Valitse Paranna tulostuslaatua (Improve Print Output) ja asetus Paranna värin kiinnitystä (Improve Toner Fixing).
      Improve Print Output - Improve Toner Fixing
    5. Sulje Muut tulostusasetukset (Other Print Options) napsauttamalla OK.
    6. Sulje Määritykset (Properties) napsauttamalla OK.
    7. Napsauta OK. Tulostus käynnistyy.
      Jos tämä ei parantanut tulosta tarpeeksi, aseta tulostinohjaimen asetus Tulostusmateriaali arvoon Paksumpi paperi (Thicker Paper).
      Katso ohjeita asetusten muuttamiseen UKK:sta "Miten muutetaan paperikoon ja tulostusmateriaalin oletusarvoa Windows-sovelluksissa? Miten määritetään mukautettu paperikoko?."  Yritä tulostaa uudestaan.

Macintosh-käyttäjille:
    HUOM: Kuvat esittävät tietyn mallin ja käyttöjärjestelmän ikkunoita joten sinun ikkunasi voivat olla erilaisia.

1. Avaa valikko File ja osoita "Print" niin avautuu ikkuna Print.
    2. Valitse alasvetovalikosta Tulostusasetukset (Print Settings).
    3. Osoita välilehteä Lisäasetukset (Advanced) ja valitse vaihtoehto Paranna tulostuslaatua (Improve Print Output...).
      Advanced tab
    4. Osoita Paranna kiinnitystä (Improve Toner Fixing).
      Improve Print Output - Improve Toner Fixing
    5. Osoita OK.
    6. Osoita Print.
      Jos tämä ei parantanut tulosta tarpeeksi, aseta tulostinohjaimen asetus Tulostusmateriaali arvoon Paksumpi paperi (Thicker Paper).
      Katso ohjeita asetusten muuttamiseen UKK:sta "Miten muutetaan paperikoon ja tulostusmateriaalin oletusarvoa Mackintosh-sovelluksissa."   Yritä tulostaa uudestaan.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7055, DCP-7055W, DCP-7057, DCP-7060D, DCP-7065DN, DCP-7070DW, MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW