DCP-315CN

Käytössä on Apple Mac OS 10.x ja tuloste tulee ulos peilikuvana.

Valitse tulostusasetukset-ikkuna ja sieltä alasvetovalikosta "Print Settings". Katso että kohdassa "Mirror Print" ei ole ruksia.

Jos ongelma ei poistu:

1. Aja "Printer Setup Utility" (löytyy kansiosta Macintosh HD/Applications/Utilities/Printer Setup Utility), valitse käyttämäsi tulostin ja poista se osoittamalla "Delete"-nappia.
  2. Lataa uusimmat ohjaimet nettisivultamme osiosta Lataukset.
  3. Avaa Printer Setup Utility, osoita nappia Add ja osoita tulostimesi nimeä.
  4. Kohdassa “Print Using” osoita Brotherin ohjainta, valitse Brother-kansio ja sieltä oma mallisi.
  5. Osoita Add.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-110C, DCP-115C, DCP-117C, DCP-120C, DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-340CW, FAX-1840C, MFC-210C, MFC-215C, MFC-3240C, MFC-3340CN, MFC-410CN, MFC-425CN, MFC-5440CN, MFC-5840CN, MFC-620CN, MFC-820CW