MFC-7820N

Käytössä on Mac OS X. En löydä Brotheria "Printer Setup Utilityllä" tai selaimella (Safari). Miksi ei?

Toimi seuraavasti:

1. Avaa nettiselain ja kirjoita osoiteriville  http:// (Brotherin IP-osoite), esim.  http://123.456.7.89
  1. Saat esille Brotherin hallintasivun. Osoita kohtaa Network Configuration.

Jos pyydetään kirjautumaan sisään Brotheriin, anna Brotherin käyttäjänimi ja salasana ja osoita Log In. Jos et ole muuttanut käyttäjänimeä ja salasanaa, oletusarvot ovat:

Käyttäjänimi: admin
Salasana: access

1. Osoita Configure mDNS.

1. Tarkista onko mDNS-palvelulle asetettu nimi.
    Jos kenttä on tyhjä, kirjoita siihen Brotherin nimi, joka voi olla vapaavalintainen, kuten Brother MFC-7820N

Jos laitteelle oli jo annettu nimi, ongelman syy voi olla toisaalla. Katso neuvoa muilta UKK-sivuilta.

1. Osoita Submit.
  1. Katso että tulee viesti "Data updated successfully" ja sulje nettiselain. Ongelma on ratkaistu.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-7820N, MFC-9420CN