MFC-9460CDN

Talleta puhelinnumerot Brotherin muistiin numerovalintaa varten.
(Käyttäjille jotka ovat asentaneet Brotheriin Internet fax-toiminnon.)

Brotheriin voi tallettaa puhelinnumeroita sekä Pika- että Lyhytvalintamuistiin. Numerot eivät poistu muistista vaikka laitteesta katkaistaan virta.

VAIHE A: PIKAVALINTANUMEROIDEN TALLETUS

Laitteessa on 8 Pikavalintanäppäintä joiden taakse voit tallettaa 16 fax- tai puhelinnumeroa automaattista numerovalintaa varten.

Pikavalintanumeroita voi tallettaa kahdella eri tavalla.

• Jos laite on kytketty tietokoneeseen jossa on Brother-ohjelma, voit tallettaa numerot koneesta käsin kuten tehdään VAIHEESSA 1.

• Miten Pikavalintanumeroita käytetään on esitetty VAIHEESSA 2.

VAIHE 1: PIKAVALINTANUMEROIDEN TALLETUS TIETOKONEESTA

Pikavalintamuistiin tallettaminen tietokoneesta tehdään seuraavasti:

Jos laitteessa on käytössä Internet Fax-toiminto, voit tallettaa myös sähköpostiosoitteen.

1. Valitse tietokoneesta Start => (All) Programs => Brother => MFCXXXX (mallinumero) => Etäasetusohjelma (Remote Setup).

2. Verkkoliitännän käyttäjät: Kysyttäessä anna verkkokortin salasana. Salasanan oletusarvo on access.

3. Valitse Osoitteisto (Address Book).
    image

4. Etsi vapaa Pikavalintanumeropaikka-rivi ja napsauta tyhjää kenttää sarakkeessa FAX/TEL vasemmalla hiirennäppäimellä.

5. Kirjoita numero tietokoneen näppäimistöltä.
    image

6. Napsauta saraketta Type vasemmalla hiirennäppäimellä ja valitse minkä tyypin numero on talletettu riville.

7. Napsauta saraketta DESTINATION samalla rivillä vasemmalla hiirennäppäimellä.

8. Kirjoita vastaanottajan nimi tietokoneen näppäimistöltä.
    image

9. Tee jompikumpi:

10. Tarkista että kaikki numerot on talletettu. Kun napsautat ikkunan alareunan kohtaa Print tulostetaan Numeromuistiraportti.

11. Sulje ikkuna valitsemalla OK.

VAIHE 2: PIKAVALINTANUMEROIDEN KÄYTTÖ

Muistiin talletettua Pikavalintanumeroa käytetään painamalla vastaavaa Pikavalintanäppäintä.

Pikavalintanäppäimet numero 9 ... 16 saadaan käyttöön painamalla ensin näppäin Shift alas, pitämällä alhaalla ja sitten painamalla oikeaa Pikavalintanäppäintä.

VAIHE B: LYHYTVALINTANUMEROIDEN TALLETUS

Brotherin muistiin mahtuu jopa 300 lyhytvalintanumeroa. Jokaisen numeron kanssa voit tallettaa nimen. Lyhytvalintanumeroa käytetään valitsemalla muistipaikan numero.

Lyhytvalintanumeroita voi tallettaa kahdella eri tavalla.

• Jos laite on kytketty tietokoneeseen jossa on Brother-ohjelma, voit tallettaa numerot koneesta käsin kuten tehdään VAIHEESSA 3.

• Miten Lyhytvalintanumeroita käytetään on esitetty VAIHEESSA 4.

VAIHE 3: LYHYTVALINTANUMEROIDEN TALLETUS TIETOKONEESTA

1. Valitse tietokoneesta Start => (All) Programs => Brother => MFCXXXX (mallisi numero) => Etäasetusohjelma (Remote Setup).

2. Verkkoliitännän käyttäjät: Kysyttäessä anna verkkokortin salasana. Salasanan oletusarvo on access.

3. Valitse Osoitteisto (Address Book).
    image

4. Etsi vapaa Lyhytvalintanumeropaikka-rivi ja napsauta tyhjää kenttää sarakkeessa FAX/TEL vasemmalla hiirennäppäimellä.

Lyhytvalintanumeropaikat löydät heti Pikavalintanumeroiden jälkeen. Ensimmäisen muistipaikan numero on #001.

5. Kirjoita numero tietokoneen näppäimistöltä.

Jos laitteessa on käytössä Internet Fax-toiminto, voit tallettaa myös sähköpostiosoitteen.

image

6. Napsauta saraketta Type vasemmalla hiirennäppäimellä ja valitse minkä tyypin numero on talletettu riville.

7. Napsauta saraketta DESTINATION samalla rivillä vasemmalla hiirennäppäimellä.

8. Kirjoita vastaanottajan nimi tietokoneen näppäimistöltä.
    image

9. Tee jompikumpi:

- Talleta lisää lyhytvalintanumeroita toistamalla kohdat alkaen 4 aina 8 asti.

- Napsauta Apply ikkunan oikeassa alanurkassa ja odota että Brotherin tiedot päivitetään.

10. Tarkista että kaikki numerot on talletettu. Kun napsautat ikkunan alareunan kohtaa Print tulostetaan Numeromuistiraportti.

11. Sulje ikkuna valitsemalla OK.

VAIHE 4: LYHYTVALINTANUMEROIDEN KÄYTTÖ

Muistiin talletettua Lyhytvalintanumeroa käytetään antamalla numeron muistipaikka kolmella numerolla:

1. Paina nuoli ylöspäin-näppäintä (Speed Dial).

2. Kirjoita numeron muistipaikka kolmella numerolla numeronäppäimistöllä.

3. Paina ohjauspaneelin nappia Black (Mono) Start tai Color (Colour) Start niin numero valitaan.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-9460CDN