MFC-9460CDN

Talleta puhelinnumerot Brotherin muistiin numerovalintaa varten.

Brotheriin voi tallettaa puhelinnumeroita sekä Pika- että Lyhytvalintamuistiin. Numerot eivät poistu muistista vaikka laitteesta katkaistaan virta.

Ohjeet ovat erilaiset riippuen siitä onko laitteeseen asennettu Internet Fax-toiminto, ja onko laitteessa käytössä Internet Fax.

VAIHE A: PIKAVALINTANUMEROIDEN TALLETUS

Laitteessa on 8 Pikavalintanäppäintä joiden taakse voit tallettaa 16 fax- tai puhelinnumeroa automaattista numerovalintaa varten.

• Pikavalintanumeroita voi tallettaa Brotherin ohjauspaneelista VAIHEESSA 1.

• Miten Pikavalintanumeroita käytetään on esitetty VAIHEESSA 2.

VAIHE 1: PIKAVALINTANUMEROIDEN TALLETUS OHJAUSPANEELISTA

Pikavalintanäppäimet ja numeronäppäimistö ovat eri asia. Pikavalintanäppäimiä on 8 ja ne ovat ohjauspaneelin vasemmalla puolella. Pikavalintanumeroita voi tallettaa Brotherin ohjauspaneelista seuraavasti:

image

1. Pikavalintanumeron ohjelmointi alkaa painamalla vastaavaa Pikavalintanäppäintä. Jos näppäin on vapaa, näyttöön tulee Rekisteröi nyt? ("Register Now?") Vastaa Kyllä painamalla 1.

Pikavalintanäppäimet numero 9 ... 16 saadaan käyttöön painamalla ensin näppäin Shift alas, pitämällä alhaalla ja sitten painamalla haluttua Pikavalintanäppäintä.

2. Kirjoita fax- tai puhelinnumero.

- Numeron suurin pituus on 20.

- Jos numeroon täytyy lisätä tauko, sen saa painamalla Redial/Pause-näppäintä halutussa kohdassa. Tauon pituus on 3.5 sekuntia.

- Numeroon voi lisätä useita taukoja painamalla Redial/Pause useampia kertoja.

3. Paina OK.

4. Tee jompikumpi:

• Talleta pelkkä numero ilman nimeä jatkamalla vaiheesta 5.

• Kirjoita nimi numeronäppäimistöltä.

Nimen pituus on enintään 15 merkkiä.
Numeroissa 2 .... 9 on myös kirjaimet. Jos painat numeroa yhden kerran, saat ensimmäisen kirjaimen, jos kaksi kertaa saat toisen kirjaimen, ja niin edelleen.

- Jos annat merkin joka on samassa näppäimessä kuin edellinenkin merkki, siirrä ensin kohdistinta oikeaa painamalla näppäintä Nuoli oikeaan. (Esimerkki: Kirjoitetaan nimi "ED": paina numeroa 3 kaksi kertaa niin valitaan "E". Paina näppäintä Nuoli oikeaan niin pääset seuraavan merkin kohdalle. Paina numeroa 3 kerran niin valitaan "D".)

- Jos haluat korjata merkin, siirrä kohdistin nuoli oikeaan tai vasempaan-näppäimillä väärän merkin päälle ja paina Clear niin merkki poistuu. Samalla kaikki merkit kohdistimen oikealla puolella poistuvat. Kirjoita oikea merkki. On myös mahdollista kirjoittaa uusi merkki haluttuun kohtaan viemällä kohdistin väärän merkin päälle ja kirjoittamalla uusi.

Erikoismerkit löydät näppäimien *, # ja 0 takaa. Erikoismerkki kirjoitetaan painamalla *, # tai 0-näppäintä ja siirtämällä kohdistin nuoli oikeaan tai vasempaan-näppäimillä halutun merkin päälle ja painamalla OK. Merkki tulee näyttöön. Erikoismerkkejä voi kirjoittaa vain tekstiin, ei puhelinnumeroihin.
  1. Paina OK.

2. (Tätä vaihetta ei ole kaikissa malleissa.)
    Tee jompikumpi:

• Jos numeron kanssa käytettävä faksaus/skannaustarkkuuden oletusarvo on riittävä, paina OK.

• Jos muutat numeron kanssa käytettävää faksaus/skannaustarkkuutta, valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä NOR, HIENO, E.HIENO tai VALOK (STD, FINE, S. FINE tai PHOTO). Paina OK.

3. Tee jompikumpi:

• Talleta toinen pikavalintanumero toistamalla vaiheet 1 .... 6.

• Jos pikavalintanumerot on talletettu, paina Stop/Exit.

4. Tulosta Numeromuistiraportti ja tarkasta siitä että numerot on talletettu oikein.

Tulosta Numeromuistiraportti

Tulosta Numeromuistiraportti ja tarkasta siitä että numerot on talletettu oikein:

1. Paina Menu.

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Tulosta rap. (Print Reports).

3. Paina OK.

4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Puhelinluettelo (Tel Index List).

5. Paina OK.

6. Paina Aakkosjärjestys tai Numerojärjestys (Alphabetical Order tai Numerical Order).

7. Paina OK.

8. Paina Black (Mono) Start tai Color (Colour) Start.

- Brother tulostaa Numeromuistiraportin.

9. Paina Stop/Exit.

image

VAIHE 2: PIKAVALINTANUMEROIDEN KÄYTTÖ

Muistiin talletettua Pikavalintanumeroa käytetään painamalla vastaavaa Pikavalintanäppäintä.

- Pikavalintanäppäimet numero 9 ... 16 saadaan käyttöön painamalla ensin näppäin Shift alas, pitämällä alhaalla ja sitten painamalla oikeaa Pikavalintanäppäintä.

VAIHE B: LYHYTVALINTANUMEROIDEN TALLETUS

Brotherin muistiin mahtuu jopa 300 lyhytvalintanumeroa. Jokaisen numeron kanssa voit tallettaa nimen. Lyhytvalintanumeroa käytetään valitsemalla muistipaikan numero.

• Lyhytvalintanumeroita voi tallettaa Brotherin ohjauspaneelista kuten vaiheessa 3.

• Miten Lyhytvalintanumeroita käytetään on esitetty vaiheessa 4.

VAIHE 3: LYHYTVALINTANUMEROIDEN TALLETUS OHJAUSPANEELISTA

1. Paina nuoli ylöspäin-näppäintä (Speed Dial).

2. Kirjoita muistipaikan numero kolmella numerolla (001 - 300) minne numero talletetaan. Jos paikka on vapaa, näyttöön tulee Rekisteröi nyt? ("Register Now?"). Vastaa Kyllä painamalla 1.

3. Kirjoita numero.

Numeron suurin pituus on 20.

Jos numeroon täytyy lisätä tauko, sen saa painamalla Redial/Pause-näppäintä halutussa kohdassa. Tauon pituus on 3.5 sekuntia.

Numeroon voi lisätä useita taukoja painamalla Redial/Pause useampia kertoja.

4. Paina OK.

5. Tee jompikumpi:

• Talleta pelkkä numero ilman nimeä jatkamalla vaiheesta 6.

• Kirjoita nimi numeronäppäimistöltä.

Nimen pituus on enintään 15 merkkiä.
Numeroissa 2 .... 9 on myös kirjaimet. Jos painat numeroa yhden kerran, saat ensimmäisen kirjaimen, jos kaksi kertaa saat toisen kirjaimen, ja niin edelleen.

- Jos annat merkin joka on samassa näppäimessä kuin edellinenkin merkki, siirrä ensin kohdistinta oikeaa painamalla näppäintä Nuoli oikeaan. (Esimerkki: Kirjoitetaan nimi "ED": paina numeroa 3 kaksi kertaa niin valitaan "E". Paina näppäintä Nuoli oikeaan niin pääset seuraavan merkin kohdalle. Paina numeroa 3 kerran niin valitaan "D".)

- Jos haluat korjata merkin, siirrä kohdistin nuoli oikeaan tai vasempaan-näppäimillä väärän merkin päälle ja paina Clear niin merkki poistuu. Samalla kaikki merkit kohdistimen oikealla puolella poistuvat. Kirjoita oikea merkki. On myös mahdollista kirjoittaa uusi merkki haluttuun kohtaan viemällä kohdistin väärän merkin päälle ja kirjoittamalla uusi.

Erikoismerkit löydät näppäimien *, # ja 0 takaa. Erikoismerkki kirjoitetaan painamalla *, # tai 0-näppäintä ja siirtämällä kohdistin nuoli oikeaan tai vasempaan-näppäimillä halutun merkin päälle ja painamalla OK. Merkki tulee näyttöön. Erikoismerkkejä voi kirjoittaa vain tekstiin, ei puhelinnumeroihin.
  1. Paina OK.

2. (Tätä vaihetta ei ole kaikissa malleissa.)
    Tee jompikumpi:

• Jos numeron kanssa käytettävä faksaus/skannaustarkkuuden oletusarvo on riittävä, paina OK.

• Jos muutat numeron kanssa käytettävää faksaus/skannaustarkkuutta, valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä NOR, HIENO, E.HIENO tai VALOK (STD, FINE, S. FINE tai PHOTO). Paina OK.

3. Tee jompikumpi:

• Talleta lisää lyhytvalintanumeroita toistamalla kohdat 1 .... 7.

• Jos lyhytvalintanumerot on talletettu, paina Stop/Exit.

4. Tulosta numeromuistiraportti ja tarkista että numerot on talletettu oikein.

Tulosta Numeromuistiraportti

Tulosta Numeromuistiraportti ja tarkista siitä että numerot on talletettu oikein:

1. Paina Menu.

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Tulosta rap. (Print Reports).

3. Paina OK.

4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Puhelinluettelo (Tel Index List).

5. Paina OK.

6. Paina Aakkosjärjestys tai Numerojärjestys (Alphabetical Order tai Numerical Order).

7. Paina OK.

8. Paina Black (Mono) Start tai Color (Colour) Start.

- Brother tulostaa Numeromuistiraportin.

9. Paina Stop/Exit.

image

VAIHE 4: LYHYTVALINTANUMEROIDEN KÄYTTÖ

Muistiin talletettua Lyhytvalintanumeroa käytetään antamalla numeron muistipaikka kolmella numerolla:

1. Paina nuoli ylöspäin-näppäintä (Speed Dial).

2. Kirjoita halutun muistipaikan numero kolmella numerolla (001 - 300).

3. Paina ohjauspaneelin nappia Black (Mono) Start tai Color (Colour) Start niin numero valitaan.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-9460CDN