MFC-J625DW

Talleta puhelinnumerot Brotherin muistiin numerovalintaa varten

Brotheriin voi tallettaa puhelinnumeroita Lyhytvalintamuistiin. Numerot eivät poistu muistista vaikka laitteesta katkaistaan virta.

Lyhytvalintanumeroiden tallettaminen:

Brotherin muistiin mahtuu jopa 100 lyhytvalintanumeroa. Lyhytvalintanumeroa käytetään valitsemalla muistipaikka kahdella numerolla: Paina Lyhytval. (SpeedDial), muistipaikka kahdella numerolla ja Mono Start. Lyhytvalintanumeroita voi tallettaa seuraavasti:

1. Paina Lyhytval. (SpeedDial) tai image.

2. Jos muistiin on jo talletettu lyhytvalintanumeroita, paina Aakkosjärjestys tai Numerojärjestys (Alphabetical tai Numerical).
    (Tätä vaihetta ei ole kaikissa malleissa.)

3. Paina Lisää (More).

4. Valitse nuoli ylös tai alas-näppäimillä Aseta lyhytval. (Set Speed Dial).
    (Tätä vaihetta ei ole kaikissa malleissa.)

5. Paina Aseta lyhytval.

6. Tee jompikumpi:

• Kirjoita vastaanottajan nimi (enintään 16 merkkiä) kosketusnäytön näppäimistöllä. Paina OK.

• Jos et talleta nimeä, paina vain OK.

7. Kirjoita ensimmäinen fax- tai puhelinnumero (image tai Fax / Tel1:) kosketusnäytön näppäimistöllä (suurin pituus 20). Paina OK.

8. Tee jompikumpi:

• Kirjoita toinen fax- tai puhelinnumero (image tai Fax / Tel2:) kosketusnäytön näppäimistöllä (suurin pituus 20). Paina OK.

• Jos et talleta toista fax- tai puhelinnumeroa, paina vain OK.

9. Valitse minne numero talletetaan. Tee jompikumpi:

• Talleta numero seuraavaan vapaaseen muistipaikkaan painamalla OK.

• Valitse haluttu muistipaikka painamalla image ja antamalla muistipaikka 2 numerolla kosketusnäytön näppäimistöltä. Paina OK.

Jos haluttu muistipaikka ei ole vapaa, näytön OK-nappia ei voi painaa. Valitse toinen muistipaikka.

10. Kun asetus näkyy näytöllä, varmista painamalla OK.

11. Tee jompikumpi:

• Talleta lisää numeroita: toista kohdat alkaen 2 aina 11 asti.

• Lopeta painamalla Stop/Exit.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J5910DW, MFC-J625DW