MFC-8370DN

Talleta puhelinnumerot Brotherin muistiin numerovalintaa varten.

Brotherin muistiin voi tallettaa puhelinnumeroita sekä Pika- että Lyhytvalintamuistiin. Numerot eivät poistu muistista vaikka laitteesta katkaistaan virta.

VAIHE A: PIKAVALINTANUMEROIDEN TALLETUS

Tarkista ensin montako pikavalintanäppäintä laitteessa on ohjauspaneelin vasemmalla puolella.

• Jos laitteessa on 8 pikavalintanäppäintä:
    Pikavalintanäppäinten taakse voit tallettaa 16 fax- tai puhelinnumeroa automaattista numerovalintaa varten.

• Jos laitteessa on 20 pikavalintanäppäintä:
    Pikavalintanäppäinten taakse voit tallettaa 40 fax- tai puhelinnumeroa automaattista numerovalintaa varten.

PIKAVALINTANUMEROIDEN TALLETUS:
  1. Paina pikavalintanäppäintä jonka taakse numero halutaan tallettaa.

• Jos laitteessa on 8 pikavalintanäppäintä:
      Pikavalintanäppäimet numero 9 ... 16 saadaan käyttöön painamalla ensin näppäin SHIFT alas, pitämällä alhaalla ja sitten painamalla oikeaa Pikavalintanäppäintä.

• Jos laitteessa on 20 pikavalintanäppäintä:
      Pikavalintanäppäimet numero 21 ... 40 saadaan käyttöön painamalla ensin näppäin SHIFT alas, pitämällä alhaalla ja sitten painamalla oikeaa Pikavalintanäppäintä.

2. Paina 1.

3. Kirjoita ensimmäinen fax- tai puhelinnumero numeronäppäimistöllä.

• Suurin pituus on 20 numeroa.

• Jos numeroon täytyy lisätä tauko, sen saa painamalla REDIAL/PAUSE-näppäintä halutussa kohdassa. Tauon pituus on 3.5 sekuntia.

Numeroon voi lisätä useita taukoja painamalla REDIAL/PAUSE useampia kertoja.

4. Paina OK.

5. Tee jompikumpi:

• Jos et talleta nimeä, jatka vaiheesta 6.

• Kirjoita nimi ohjauspaneelin numeronäppäimistöllä.

Nimen suurin pituus on 15 merkkiä.

6. Paina OK.

7. Tee jompikumpi:

• Jos faksin erotuskyvyn oletusarvoa ei haluta muuttaa, jatka vaiheesta 8.

• Jos numeron kanssa talletetaan faksin erotuskyvyn oletusarvo, valitse nuoli ylös tai alas-näppäimillä NORM, HIENO, E.HIENO tai VALOKUVA (STD, FINE, S. FINE tai PHOTO).

8. Paina OK.

9. Tee jompikumpi:

• Talleta toinen fax- tai puhelinnumero toistamalla vaiheet 1 .... 8.

• Jos numerot on talletettu, paina STOP/EXIT.

VAIHE B: LYHYTVALINTANUMEROIDEN TALLETUS

Brotherin muistiin mahtuu jopa 300 lyhytvalintanumeroa. Lyhytvalintanumeroa käytetään valitsemalla muistipaikan numero.

LYHYTVALINTANUMEROIDEN TALLETUS:
  1. Tee jompikumpi:

• Jos Brotherin ohjauspaneelissa on SEARCH/SPEED DIAL-näppäin:

1. Paina SHIFT alas ja pidä alhaalla.

2. Paina SEARCH/SPEED DIAL.

3. Päästä irti SHIFT-näppäimestä.

• Jos näppäintä ei ole:
      Valitse nuoli alas-näppäimellä Osoitekirja (Phone Book)Phone Book.

2. Muistiin talletettua Lyhytvalintanumeroa käytetään antamalla numeron muistipaikka kolmella numerolla.

Muistipaikat ovat välillä 001-300.

3. Paina 1.

4. Kirjoita talletettava fax- tai puhelinnumero numeronäppäimistöllä.

• Numeron suurin pituus on 20 merkkiä.

• Jos numeroon täytyy lisätä tauko, sen saa painamalla REDIAL/PAUSE-näppäintä halutussa kohdassa. Tauon pituus on 3.5 sekuntia.

Numeroon voi lisätä useita taukoja painamalla REDIAL/PAUSE useampia kertoja.

5. Paina OK.

6. Tee jompikumpi:

• Jos et talleta nimeä, jatka vaiheesta 7.

• Kirjoita nimi ohjauspaneelin numeronäppäimistöllä.

Nimen suurin pituus on 15 merkkiä.

7. Paina OK.

8. Tee jompikumpi:

• Jos faksin erotuskyvyn oletusarvoa ei haluta muuttaa, jatka vaiheesta 9.

• Jos numeron kanssa talletetaan faksin erotuskyvyn oletusarvo, valitse nuoli ylös tai alas-näppäimillä NORM, HIENO, E.HIENO tai VALOKUVA (STD, FINE, S. FINE tai PHOTO).

9. Paina OK.

10. Tee jompikumpi:

• Talleta toinen fax- tai puhelinnumero toistamalla vaiheet 1 .... 9.

• Jos numerot on talletettu, paina STOP/EXIT.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-8370DN